12 Aralık 2012 Çarşamba

Köpek Banyosu için Güvenlik İpuçlar

Evde Köpek banyoları basit olabilir. Ancak, burada tımar tasarruf para bir veteriner ziyareti için harcanan olmadığından emin olmak için birkaç güvenlik ipuçları vardır.


Onlar köpek banyo köpüğü her yerde uçan ve Fido ıslak tüylü uçan sabun ile banyo tahrip olarak çocuklar gülüyor, filmlerde çok eğlenceli görünmesi. Akılda güvenlik tutmak ve ne yaptığınızı bilerek iken, bir köpek banyo eğlenceli bir bağ sizin ve köpek için deneyim ve banyo olabilir.

Köpeğini Fırçalama Tarama

Köpek banyo başında, köpek fırçalama ile başlar. Bu saç veya kürk, banyodan önce ceket veya paspas altında aşırı dışarı fırça önemlidir uzun veya kısa, ya bir yol olabilir. Herhangi bir paspas banyosu sırasında var ise su cilde hasırlar daha sıkı hale getirecektir. Köpek ve üzerinde fırçalama işlemi kolaylaştırmak için, hattı fırçalama kullanabilirsiniz. Kuyruk üssünde başlayın ve kafa yönelik tahıl karşı saç itin.

Bir Slicker Fırça ile, azar azar elinizin altından saç fırçası. Bunu yaparken köpeğin deri çizmemeye dikkat ederek, fırça ile hareket gibi bir J kullanın. Omurga, yanları ve bacaklar boyunca bu işleme devam edin. Sıhhi alanda paspas, taşıma altında, koltukaltı, kulak arkasında veya pençe yastıkları arasındaki varsa bu fırça çalışmayın. Cilt çok hassastır. Bu paspaslar dışında traş edilmesi gerekir ve bu alanlarda iyi köpeğin sağlığı için kısa tutulur. Eğer bu alanlarda tıraş rahat değilseniz, en groomers onları sadece traş ve tam bir tımar daha az bir fiyat için olacaktır.


Eğer fırçalama satırı bitirdikten sonra, bir tarak almak ve bu kadar fırçalayın. Sorunsuz giderse tüm paspaslar dışarı fırça ve üzerinde taşımak için hazırız.

Çift kaplı köpekler gelince, kullanmak için ne fırça meselesidir. Seçerseniz, bir "Furminator" o nazik tutmak için emin olun. O kürk için kazmak gerekiyor gibi hissediyorum olabilir ama bilmiyorsun. Bu fırça altında kat için ve nedense hala dökülme üst kat kalmasını sağlar. Üst kat için bir zoom Damat kullanın. Eğer köpek sevişme eğer gibi ama lastik ipuçları kürk kapmak ve düşmesine izin. Bu, aynı zamanda fırça şampuan içinde ovma için banyo olarak kullanılabilir.

Köpek Banyosu

Ve şimdi banyo zamanı geldi. Köpeğinizin herhangi bir deri alerjileri, hassasiyetleri veya düzensizlikler varsa bir şampuan satın almadan önce veterinerinize başvurun. , Yulaf ezmesi şampuan cildinize herkes için olduğu gibi, bir kat yukarı parlaklık ve kiri çırpma sırasında tüm kokuları ve yağlar içinize çekin. Gövde ve kuyruk geri kalanı için aşağı boynun üst kullanın.

Yüz için olduğu gibi, bir tearless şampuan iki nedenden dolayı gereklidir. Bizim köpek gözleri hayatları boyunca bizim kadar koruma alamadım. Hiç güneş gözlüğü ya da göz onlara düşer. Yani bir tearless şampuan kullanarak onları korumak. İkinci neden ağzı. Hiç sabun sindirmek için iyidir, ama bu onların süreçte yalamak olacak büyük olasılıkla sabun, yani parfüm olmadan birini seçmek en iyisidir.

Durulama çok önemlidir. Bir sıcak nokta dönüşebilir köpeğin deri üzerinde kalan herhangi bir şampuan varsa, bu yüzden iyice durulayın. Ancak bu işlem sırasında köpeğin kulaklarını herhangi bir su almak için çok dikkatli olun.

Bu zor olabilir. Bu noktada nedense o kadar istiyorum onlar çadır gibi, köpeğin baş aşağı çevirerek, yerçekimi ile çalışmak için deneyin. Kulak yavaşça yerleştirilen bir pamuk topu gibi yardımcı olabilir. Ama kimse su onların kulakta olduğu köpekten daha iyi bilir. Köpek sallamak gerekiyor Yani eğer bir ölçüde, 'Onlara izin!

Eğer köpek kurutabilir için gidiyoruz eğer Banyodan çıktıktan sonra, kurutma makinesi soğuk hava açık olduğundan emin olun. Isı onları yakmak olabilir. Eğer kulaklarında pamuk topları koyarsanız bunları kaldırmak ve temiz bir pamuk ile kulak temizlemek. Köpek kulak temizleyici kullanarak, pamuk nemlendirin ve yavaşça kulak dışarı süpürme. Eğer çok derin gitmek gerekir gibi hissediyorum etmeyin.

Pamuk aşırı balmumu ile kirli ise, kulak bulaşmış ve bir veteriner tarafından görülmesi gerekiyor olabilir. Kulak saçlar için olduğu gibi, bu da köpek groomers de daha ucuz sıhhi tıraş paket içinde yer alabilir. Bunu Ama eğer kendinizi köpek kulak tozu kullanın. Kulak saç üzerine serpin ve sadece saç kulak dışında büyüyor. Sonra parmaklarınızla, ne yapabilirsiniz koparmak. Dikkatli hemostatlarla kullanıyor. Köpeğin biri ani bir hareket ciddi bir yaralanmaya neden olabilir. Parmaklarını daha fazla saç ulaşmak, ve bir mum kurmak orada değil yapamıyorsanız, o zaman bırakmak Alright.

Köpek banyo sürecinin Bu küçük parçası zor olabilir. Birçok köpek acı bir çığlık çığlık. Ama duygu bir yara bandı yırtmak gibi ve ilk etapta kulak saç çekerek nedeni bir kulak enfeksiyonu, çok daha az ağrılıdır. Ancak bundan sonra bir dakikanızı ayırın yavaşça kulak arkasında köpek çizilmeye ve bazı sevgi vermek. Bu ikisi de daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

Tırnak Kesme

Sonraki korkunç tırnak kesmek geliyor. Biz hızlı tırnak ven diyoruz. Bu tırnak ile kesilirse kanama ciddi ve tehlikelidir. Size ne gerek var emin olun başlamadan Yani önce. Hızlı kanamayı durdurucu tozu veya un kanamayı durdurmak için kullanılır. Sadece durumda bazı yakın olduğundan emin olun. Gerekli ise, bir tutam almak ve tırnak sonuna doğru itin. Kanama durana kadar toz ve basınç eklemeye devam edin. Bu yeniden açılabilir bir pıhtı oluşturur. Yani birkaç gün için bir göz tutmak.

Tırnak etlerinizi kesmek için olduğu gibi, hızlı bulma tırnak makası güvenmiyorum. Hızlı Nerede olduğunu söyleyemem, ve her köpek farklıdır. Temizle tırnak veya siyah tırnak, o tırnak boyutu için düzenli bir köpek tırnak makası kullanın ve tırnak çok ucunda başlamak her zaman en iyisidir. Eğer hızlı ulaşana kadar yavaşça azar traş. Eğer kırmızı damar görebilirsiniz çünkü net bir tırnak vardır bilecek. Içinde beyaz ve tebeşirimsi, olmak veya ortasında küçük blacker nokta aramak için siyah bir tırnak bir görünüm ile. Ve merak etmeyin, köpek çok hızlı yakın zaman size bildireceğiz.

Köpek dinleyin. Yavaş yavaş yeterince kesim ise herhangi bir zarar görmeden sizi durduramaz. Eğer tırnak öğütmek için bir Dremel aleti kullanıyorsanız yine hızlı açabilirsiniz. Makasi gibi aynı işlemi tekrarlayın. Her zaman için hızlı kontrol ve köpek dinleyerek, azar azar Dremel.

Banyo köpek sevgi dolu ve de hak davranır vermek emin olun tamamladığınızda. Bu oldukça onlar için çile, ama bitince onlar sadece çok tatlısın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.