12 Aralık 2012 Çarşamba

Pet Kuş Papağani ve Eğitimi

Eğer papağan güvenini kazanmış olsanız bile Eğitimi hayvan papağan mümkündür. Yavaşça bir papağanı nasıl iletişim kurulacağını öğrenin.


Pet papağan kompleksi, zeki yaratıklardır. Papağan sahipleri sürekli bir papağan güvenini kazanmak ve tutmak çalışmak zorunda. Güven başarılı papağan eğitimi için gerekli olan ve bir güven eksikliği genellikle korkmuş papağan sonuçlanır. Korkmuş bir papağan bir ısırma papağan.

İyi bir damızlık sizin papağan satın aldıysanız, kuş zaten insanlar için kullanılması gerektiğini ve hemen sizinle etkileşime istekli olabilir.
Kurtarma kutsal re-homed veya kabul edilmiştir Papağanlar önceki sahipleri tarafından istismar veya ihmal edilmiş olabilir. Böyle durumlarda sabır ve zaman papağan güvenini kazanmak için gereklidir.

Pet Papağan Kuşları

Bu demeden gitmek gerekir, ama onlar köpek veya kedi sanki birçok yeni papağan sahipleri kuşlar davranın. Köpekler ve kediler yırtıcı hayvanlardır, ve gibi yırtıcı hayvanlar papağanlar, çok farklı içgüdüleri vardır.

Papağanlar için, herhangi bir garip kişi potansiyel bir avcıdır. Agresif veya şiddet davranışı bu şüphe teyit edecektir. Fiziksel disipline veya kuş vurmak papağan yeri yoktur eğitim-Bu sadece bir korku papağan oluşturur.

Eğitim papağan genişletilmiş göz teması yapmaktır yaygın bir hata. Avlarını odaklanmış Predators amaçlanan öğünde bakmak eğilimindedir. Hayvan papağan doğrudan Staring onları çok sinirlendiriyor.

pet kuş papağan
Bir Papağanın Güvenini Kazanma

Yavaş başlayın. Sen kucaklamak ve yeni papağan ile oynamak isteyebilirsiniz, ama yakın temas için hazır olmayabilir. Kuş seni görebildiğim yerde yerine, uzakta papağan kafesi bazı mesafe otur. Yavaş ve yumuşak konuşun. Onu izlerken, birkaç saniye için sık sık gözlerinizi kapatın. Bu yırtıcı bir hayvan değil papağan söyler. Seninle rahat hissediyor sana yanıt olarak gözlerini kapatabilir. Bazı papağan sahipleri tarafından "göz kırpma oyun" olarak adlandırılan bu büyük bir güven binada egzersiz.

Eğer kafes (bir papağan güvenini kazanmaya gerçekten sinir kuş, hatırlıyorum hafta sürebilir, hatta hastanın çalışma ay olabilir) yanında oturuyorsun kadar zaman içinde yavaş yavaş yaklaşın. Papağan üzgün görürse, o yakın olmak için hazır değil.

Sonra kafes yanında oturabilir, kafes tellerine-somun aracılığıyla ona ikramlar sunan başlar, meyve ve darı spreyler popüler seçenek vardır. Kuş kolayca parmaklıkların davranır kabul zaman kafes açmak ve kafesin kapısını ikramlar sunan başlayabilirsiniz. Farkında olun, ancak, bu sinir kuşlar kafeste çok sahiplenici alabilirsiniz. Sen ısırıldı tarafından tüm zor işleri erkene istemiyorum.

Bir papağan güvenini kazanmak devam eden bir süreçtir. Eğer, sizin beklentilerinizi tutarlı nazik ama kuş ile etkileşim içinde firma iseniz, papağan eğitim çok daha kolay gider bulacaksınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.