17 Aralık 2012 Pazartesi

Pet Kuşlar Yumurta Üretimi ve Olası Sorunlar

Onların arkadaşı kuş bekliyor olduğunda ne olacağını bilmiyorum çünkü bir papağan yumurta bağlı haunts birçok sahipleri olacağı korkusu.


Birçok papağan sahipleri onların evcil kuş yumurta üretecek gün korku içinde yaşıyorlar. Pet kuşların üreme süreci çevreleyen birçok endişeler bulunmaktadır. Sahipleri kendi papağan agresif ve yumurtalarını koruyucu haline gelebilir korkuyorlar. Başka, daha fazla korku, kuş yumurta bağlı olmak ve muhtemelen ölebilirim olmasıdır. Çoğu papağan üreme süreci anlamıyorum çünkü Pet kuş sahipleri yumurta üretimi korkuyorlar.


Pet Kuş YumurtaÜreme belirtileri

Papağan sahipleri ve kuşlar genellikle rutin var, onlar birbirlerinden ne olacağını bilmek ve farklı bir şey olduğunu söyleyebilirsiniz. Bir arkadaşı kuş bir yumurta için hazırlanıyor, bu amaçla, bir papağan sahibi genellikle söyleyebilirim. Veteriner ve Kuş Dili Dergisi katkıyı göre Dr Margaret A. Wissman yumurta üretimi başlıyor, kuşların normalden daha büyük pisliği üretmek daha fazla su tüketmek ve kendi kafesleri bırakarak karşı olabilir. Papağanlar da daha agresif chewers, parçalama ve yok oyuncak olacak, tünemiş ve hatta kafes artan bir oranda kapsar.
Debriyaj Boyutu

Anneye göre bir yumurta büyüklüğü nedeniyle, kuşlar üretmek ve bir seferde sadece tek bir yumurta bırakabilir. Bir üreme döngüsü sırasında belirlenen yumurta sayısı, kavrama boyut olarak anılacaktır, kuş türleri bağlıdır. Çoğu hayvan kuşlar bir kavrama üç ila sekiz yumurta yumurtlarlar. PBS serisi üzerinde çalıştı yaban gazeteci Gareth Huw Davies, göre, kadar her yumurta arasındaki beş günlük bir bekleme süresi var gibi olabilir " Kuşlar Hayat . "

Yumurta-bağlayıcı

Yumurta bağlayıcı bir kuş tam oluşmuş yumurta aşamayarak oluşur potansiyel olarak ölümcül bir durumdur. Normal bir üreme döngüsü, yumurta formları ve kuş kemikleri geçmek biraz ve yumurta ayırmak için izin, dinlenmek için pelvis çevresindeki kasların ve bağların neden hormonları üretir. Bir yumurta bağlı tavuk (ya da dişi kuş), bu işlem başarısız olur. Yumurta bağlayıcı nedenleri değişebilir ama Dr Wissman göre, obezite, yetersiz beslenme, aşırı yumurtlama, enfeksiyon ve kas problemleri sayılabilir.

Tehlike İşaretleri

Bu onun hakkında bir yumurta bırakmaya olduğunda şişmiş bakmak için bir papağan karın için normal olsa da kuş sıkıntılı olmak için, bu normal değil. Bir papağan sıkıntı belirtileri tüyler aşırı dağıtmıştı kafes, letarji dibinde oturan ve ıkınma vardır. Tailfeathers Ağı web sitesi bir ıkınma kuş genellikle nefes nefese veya ağır gibi, solunum sıkıntısı belirtileri göstermeye edeceğini açıklıyor. Papağan kafesi temizleyin ve kuş yeme veya atık kovma olmadığını işaretleri arayın. Dr Wissman bu nadir bir olay olduğunu söylüyor olsa bir yumurta bağlı kuş da ayaklarından birinin veya her ikisinin işlevini kaybedebilir.
Yumurta-bağlama için Tedavi

Bir papağan yumurta bağlı olduğu küçük bir olasılık bile varsa, bu kuş kısa sürede bir veteriner alınır şarttır. Tavuk üzerindeki yükü hafifletmek için, pelvik kasları gevşer yardımcı olmak için sıcak tutun. Yumurta kabuğu kırmaya çalışmayın Asla, keskin kenarları kuş yaralamak ve aşırı kanama, enfeksiyon ya da ölüme yol açabilir. Bir veteriner röntgen aracılığıyla bağlama yumurta onaylamak ve ilaç ya da cerrahi ile kuş tedavi edecek.

Önleme

Pet kuşların çoğunluğu için, yumurtlama bir sorun değildir. Çoğu tek papağan, üreme sürecini canlandırmak için uygun bir erkek olmadan, bir yumurta üretmek asla. Bir kavrama üretimi yapmak bu papağanlar olasılıkla olay olmadan yapacağız. Ancak, temkinli kuş sahibi için, bir yumurta üretimini önlemek için atabileceğiniz küçük adımlar vardır.

Dr Hilary S. Stern, Kuşlar için , günde altı saat gündüz bir kuş pozlama sınırlayan göstermektedir. Birçok kuşlar papağan uzun gün yumurta üretimi neden olabilir zevk sağlayan, gün uzun büyüdükçe yeniden uyarılır. Bağlı kuşlar ayrılmalıdır ve yuva alanları kaldırılması gerekir. Dr Stern de yeniden düzenleme kafesleri sıklıkla ve hatta bir ev içerisinde farklı konumlara kafeslerde hareket etmektedir. Uzun bir kafes sabit kalır, daha rahat bir kuş ortamında yumurta üretmek olacaktır.

Bir hayvan kuşun sağlığı hakkında şüphe içinde, yumurtlama veya davranış başka bir değişiklik için olsun, her zaman bir kuş veteriner danışın zaman. Bir doktor cins ve kuş özel bilgi ve tavsiye sunabilir. Bir kuş veteriner de bir yumurta üreten kuş dengeli ve sağlıklı tutmak için beslenme önerileri sağlayabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.