21 Eylül 2012 Cuma

Pet Kuş Taşıyıcıları

Eğer gün veya birkaç hafta için bir yolculuk almak zorunda olduğunda bazı kimse kuşlar üzerinde izlemek mümkün olmadan, ne yapardın?


Günümüzde, istediğiniz yerde sizinle hiç kuş kafesi getirmek ya da almak mümkündür. Sizin tüylü arkadaş uzun yolculuk boyunca iyi bir arkadaşlık yapacak. Kuş taşıyıcılar sizinle kuş taşımak için idealdir.

Bir seyahat kuş taşıyıcı bir kuş sahibi için vazgeçilmez bir pet kuş aksesuarı gerekir. Böyle araba gezileri, yol gezileri ya da uçakla seyahat gibi herhangi bir gezi, sizin kuş seyahat için rahat ve güvenli bir yola ihtiyacı vardır. Seyahat taşıyıcı kuş gerçek ev kadar büyük olması ama rahatça sığacak ve biraz hareket etmek kuş için yeterli büyüklükte olmalıdır gerekmez. Bir küçük kuş taşıyıcı kısa bir gezi için kuş için yeterli olacaktır. Uzun bir yolculuk için daha büyük bir kuş taşıyıcı önerilir.

Sen tımar ya da başka yerlere, veteriner için kuş çekmek için kuş taşıyıcı kullanabilirsiniz. Eğer kuş için doğru kuş seyahat kafesi bulmak kez sen pişman olmayacaksınız. Şimdi kuş taşıyıcı yardımıyla sizin ve güzel kuş mutlu birlikte seyahat edebilirsiniz.

[caption id="attachment_1892" align="alignleft" width="229"]pet kuş taşıyıcıları pet kuş çantaları[/caption]

Genel olarak, gezi farklı için kuş taşıyıcı tipleri gerektirir. İdeal olarak, herhangi bir gezi seçenekleri için esnek bir kuş taşıyıcı almalısınız. Eğer uçağa kuş taşıyıcı alıyor Örneğin, kuş taşıyıcı havayolları tarafından onaylanmış olduğundan emin olun.

Kuş Taşıyıcılar Türleri

  • Tel ve Paslanmaz Çelik Kuş Taşıyıcılar: Tel ve paslanmaz çelik kuş taşıyıcılarının büyük bir gaga sahip büyük kuşlar için mükemmeldir. Onlar bir şans varsa Bazı kuşlar da, kuş kafesleri kırabilir.



  • Hasırı Kuş Taşıyıcı: onlar taşımak çok zor değil çünkü daha küçük kuşlar için, hafif örgü kuş taşıyıcılar, en iyi seçenektir.



  • Eğer evde fazla oda var, çünkü kuş taşıyıcılar aşağı bir vuruş idealdir: Kuş Taşıyıcılar Knock Down.


Kuş Seyahat Taşıyıcı Kurma

  • Senin kuş için sağlam basan sağlayacak bir tünek, seçin. Böyle manzanita gibi kaygan ormanda uzak durun ve halat gibi tünemiş karşı daha gidin.



  • Bu dedikodu, kaktüse, ya da kuş iyi bir kavrama sahip sağlayacak ip gibi tünemiş kullanılması önerilir.



  • Bir tünek kuşlar kuyruk yerleştirmek amacıyla, kuş taşıyıcı ön tarafına doğru monte edilmelidir. Ani bir durma halinde, kuş ileri atılır değil, ancak öne doğru eğilir ve taşıyıcının ön kapmak için mümkün olacaktır.



  • Kuş taşıyıcı için bir oyuncak seçerken, araç hareket halindeyken de, hareket etmez, böylece yumuşak malzemeler, veya tercihen bir yan montaj oyuncak yapılmış birini seçin.


Kuş Taşıyıcılar ile Seyehat

Bir kuş taşıyıcı kuş çekerken Nokta düşünün.

  • Senin kuş uzun yolculuk öncesi kuş taşıyıcı aşina yapılmalıdır. Ona rahat olmak için yardımcı olacaktır taşıyıcıya onun favori oyuncak ve davranır, koymak deneyin. Kuş taşıyıcı ile rahat olduğunda, önce uzun yolculuk için, birkaç kısa geziler kuş çekmek için tavsiye edilebilir. Bu da kuş taşıyıcı nasıl tepki bildireceğiz.



  • Bir emniyet kemeri veya diğer cihazlar ile kuş taşıyıcı güvenli olduğundan emin olun. Bir aracın ön koltuğuna yerleştirilmiş bir kuş yaralanma karşı savunmasız olabilir.



  • Tüylü güzel eşlik için yiyecek ve su yeterli miktarda getirmek için emin olun. Bu gıda su kirlenme olmadan gerekli sıvıların sağlayacağından, seyahat ederken sulu meyve ile kuşları beslemek için tavsiye edilir.



  • Uzun bir yolculuk ya da gezileri, kuş kafesi zaman dışarı gerekir, taşınabilir bir oyun spor salonu veya T-standı çok kuş için önerilen yani. Piyasada çeşitli modelleri vardır ki arıza, kolay size taşımak için yapım.



  • Tatil öncesinde düzgün kuş damat emin olun. Eğer uçan veya başka yollarla ile seyahat ediyorsanız, bu kuşlar için yeni bir sağlık sertifikası olması gerekir.



  • Onlar sinek yok ki tüm kuşlar, kırpılması gerektiği.



  • Tüylü arkadaşınızla seyahat ederken güvenlik çok önemlidir. Araç hareket halindeyken sizin kuş kuş taşıyıcı olduğundan emin olun. İklim nedenle seyahat öncesi hava koşullarını kontrol ettiğinizden emin olun, evcil hayvanınızın etkileyebilir. Her zaman kalabalık önlemek ve sitenizin dışında kuş asla izin en iyisidir.



  • Ayrıca evcil hayvan bakıcısı ve veteriner hekimle hem acil iletişim numaraları taşımak gerektiğini tavsiye etti. Ayrıca, kuş ilk yardım çantası taşımak; herhangi bir kaza olur durumda bu, yararlı olacaktır. Sen mülkiyet kanıtı, damızlık adı ve adresi, pet kuş tıbbi kayıtları, ve bir kuş son fotoğrafı taşımak gerekir. Ancak, bu bilgiler sizin güzel kuş ilgili acil durumlarda çok değerli olacaktır.


Pet kuş taşıyıcılar bir zorunluluk vardır ve bunlar bazı stil ve yaşam macera ekleyin. En iyisi, her yerde sen önce cevapsız olurdu ki gibi tüylü arkadaş almak mümkün olacak!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.