21 Eylül 2012 Cuma

Akvaryum Balık Bakımı İpuçları

Pet balık sadece evinizin güzelliğini artırmak değil, aynı zamanda özellikle son dönemde ideal arkadaşı olmayacak. Akvaryumdaki balık irili ufaklı güzelleştirilmesi ortak ev eşyaları vardır.


Uygun olmadığını Güzel renkli balık daha cazip bakacağız hayvan bakımı onlar için alınır. Aşağıdaki balık bakımı ipuçları minyatür bir sucul yaşam renkli balık sergileyen Akvaryumun bakımını net bir fikir almak için yardımcı olacaktır.
Akvaryum Balık Bakımı

  • Siz hayvan balık akvaryum içinde normal su dökün olabilir. Suyu klor ve diğer çözünmüş gazlar aşırı miktarda kontamine Ama eğer birçok kez balık yüzü sorun nefes alıyor. Yani, elden önce durumu su; akvaryumun içine su aktarmadan önce.



  • Su şartlandırma yöntem bir su ve iki hafta için bir tank içinde bekletilmesine izin verilmesi içerir. Durgun su, daha sonra su ve hava arasındaki gaz alışverişi yaşayacaksınız. Küçük organik parçacıkları yerleşmek, ince balık parazitlerinin da ölürler ve ayrıca bakteri dengeli oranda büyümeye fırsat olsun. Ayrıca akvaryum için hazırlanan suyu klor ve kloramin kaldırmak için kimyasallar ile su tedavisi için yakın evcil hayvan dükkanında temasa geçebilirsiniz.

    [caption id="attachment_1923" align="alignleft" width="295"]akvaryum balık bakımı akvaryum balık besleme[/caption]



  • Eğer bakteriyel kültür sabitleme azot için yerel pet shop gidebilirsiniz balık için yaşam daha elverişli bir yer haline getirmek için. Bazen su bulutlu döndü ama bu bakteriler çok sayıda insidansı nedeniyle neden olduğu gibi doğal bir olgu olduğunu görebilirsiniz. Birkaç gün içinde su tekrar netleşiyor ve sonra akvaryum için kullanabilirsiniz.



  • Hayatta kalmak için balıklar için uygun sıcaklık ideal bakım önemli balık bakımı ipuçları biri olarak kabul edilir. Akvaryum balığı balık cins bağlıdır için doğru sıcaklık ne olmalıdır. Ancak, genel olarak 74 F ve yüksek sıcaklıklarda 78 F. su arasındaki sıcaklık aralığında genel olarak bakterilerin yüksek oranda çözünmüş oksijen ve daha az miktarda ile karakterize edilir. Ayrıca düzenlenmiş sıcaklık değişimleri için bir 5 watt akvaryum ısıtıcı düzenleyebilir. Ani sıcaklık değişimleri nedeniyle sık sık balık şok alırsınız ve hatta hastalıkların oluşumu nedeniyle ölebilir. Akvaryum içindeki sıcaklık üzerindeki bir parça tutmak için akvaryum suyu ile doğrudan temas ile bir termometre giderebilir.



  • Hafif balık bakımı ipuçları önemli bir faktördür. Balık, bakın kendisini beslemek ve aynı zamanda çift yapmak ve çoğaltmak için ışık yeterli miktarda gerektirir. Aslında, ölçek rengin parlaklığını aynı zamanda balık tarafından alınan ışık miktarına bağlıdır. Sen balık en az bir günde 12 saat ışığa maruz olsun emin olmalısınız. Yapay ışık balık bakımı için eşit etkinliğe sahiptir. Yapay ışık yerine yosun ve akvaryum suyu vücudun içinde plankton büyümesini kontrol etmeye yardımcı olur.



  • Bir akvaryum satın alma yaparken size akvaryum yerinin nerede olması gerektiğini de karar vermelidir. Her zaman balık zaman maksimum süre güneş ışığı alacak akvaryum yerleştirmek deneyin. Ama bu suyun fazla ısınması ve balık ve bitki hem de ölebilir bir sonucu olarak yol açabilecek gibi doğrudan güneş ışınları altında akvaryum koyarak değil dikkatli olun. Ayrıca bir ısıtıcı, radyatör yakınında veya balıkların sağlıklı yaşam için uygun olabilecek herhangi bir sıcaklık klimalı odada akvaryum koymamaya çalışın.


Mükemmel bir balık diyet ana madde proteindir. Yani, granül, pul ve benzeri gibi herhangi bir protein açısından zengin bir besin öğeleri ile balık besleyebilir. Bazı büyük balık tamamen vejetaryen ve böylece satın almak için istekli olduğunu balık cins yemek alışkanlıkları üzerine araştırma çalışmaları büyük bir anlaşma yapmak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.