21 Eylül 2012 Cuma

Pet Kuş Kanaryalar

Kanaryalar en çarpıcı ve güzel şarkı kuşlar. Onlar yüzlerce yıl fazla evcil vardır. Başlangıçta, bu sıkıcı yeşilimsi gri kuşlar Kanarya Adaları idi. Günümüzde kanarya renk, şekil, boyut ve şarkı stilleri geniş bir yelpazede gelir.


Nispeten, bu modern haneler için ideal bir evcil hayvan olarak kanarya yapar. Evcil hayvan olarak kanarya tutarken her hayvan sahibinin aklına gelen genel soru bazılarıdır takiben, bu yüzden bize bu makalede bazıları konuşalım.
Neden eviniz için bir evcil hayvan olarak kanarya seçmelisiniz?

Genelde tüm hayvanlar büyük özen ve dikkat gerektirir; kanarya da aynı gerektirir. Kanaryalar bir plastik taban veya dışarıda büyük bir tel kafes içinde kapalı tutulabilir. Onlar bir levrek diğerine hop aşk gibi kanarya kafesi farklı yükseklikte ayarlamak bazı yatay çubuklar olmalıdır, bu yeteneğini onlar için bir yuvarlak kafes dengesiz hale getirir.

Kafes içinde Çubuklar kaçmasını önlemek için, 12 mm daha geniş olmalıdır. Kapalı tutulur Kanaryalar en az günde bir kez egzersiz için günlük kendi kafesinden dışarı izin alınmalıdır. Geceleri kuş kafesi Kaplama senin kuş uykusu için yerleşmek için teşvik edecektir.

Ne kadar kanarya kuşu yaşıyorsunuz?

Genellikle, hayvan kanarya ömrü değişir. Hayvan kanarya iyi bakım alırsanız, daha sonra 10 yıl kadar yaşayabilir.

Kanarya kuşları günlük diyet için ne ister?

Geniş bir tohum aralığı, tahıl ve bitki örtüsü ile yaban ortamda yem Kanaryalar. Özel olarak formüle edilmiş kanarya karışımı, düzgün ve iyi bir diyet yapar ama bazı takviyeleri de gerekebilir.

[caption id="attachment_1902" align="alignleft" width="288"]Kanarya Kuşları Pet Kanarya Kuşları[/caption]

Taze meyve ve sebze küçük parçalar davranır olarak verilmelidir. Taze içme suyu her zaman kanarya için kullanılabilir hale getirilmelidir. Marul gibi bazı gıdalar, avokado, patates, limon veya herhangi tatlılar veya içecekler sizin kuşların sağlığı için, böylece onları vermekten kaçınmak çok zararlı olabilir.

Mürekkep balığı sindirim yardımcı olan verilmelidir ilave kalsiyum ve kum sağlamak için yardımcı kanarya için sağlanmalıdır. Bazen yiyecek yumurta kanaryalarınızın sağlanmalıdır. Dengeli ve kuşlar, sağlıklı bir beslenme sağlanması onların rengini korumak ve özellikle üreme ve hamile kuşlar için iyidir sağlar.

Kanarya doğurmak için nasıl?

Kanaryalar 9 aylıktan itibaren evlendirilen olabilir ve yaklaşık 14 gün içinde 4-6 yumurtası üretebilir. Diğer hayvanlar gibi gibi, damızlık kanarya da zaman ve çaba çok kararlılık gerektirir. Bu nedenle, her zaman bir uzman yardım alın ve bir üreme çifti tutmak düşünmeden önce uygun bir araştırma yapmanız önerilir. Bu iş yeterince eminiz sadece zaman kanarya cins gerekir.

Evcil hayvan olarak muhafaza edilebilir kanarya farklı türleri nelerdir?

Kanaryalar markalama, çeşitli ırkları gelir, ve renkler. Kanarya ırkları ortak Gloster Savcının, fife, tepeli ve Yorkshire vardır. Kanarya tipik işaretler açık sarı, beyaz, devetüyü ve alacalı kahverengi vardır.

Kanarya renk ve türü için yetiştirilmiş musunuz?

Günümüzde kanarya neredeyse gerçek mavi rengi hariç her renk bulunur. Iken bir siyah renk ile kanarya da gelişmiş olduğunu bildirdi, ancak nadirdir edilir. Modern konserve sarı, beyaz, mavi, kırmızı, ve diğer birçok tonları gibi renklerin çeşitli gelir.

Renk için özel olarak yetiştirilmektedir Kanaryalar temel renklerin yanı sıra "colorbred kanarya." Olarak adlandırılır, colorbreed kanarya gibi ino, mozaik, opal, satinet ve daha birçok gibi çeşitli mutasyon olarak adlandırılır altkümelerini içerir. Onların şekil ve uyum için geliştirilen ırkların olarak bilinen "tip kanarya." Bu tür fife, Gloster, Yorkshire ve diğerleri gibi kanarya popüler cins vardır.

Kanarya cins ve şarkı için bir evcil hayvan olarak tutulur?

Melodik şarkıcılar isteyenler için, çok sayıda ırk şarkıları için özel olarak geliştirilmiştir. Bu ırkların Birkaç Alman silindiri, İspanyol timbrado, Amerikalı şarkıcı ve waterslagger içerir. Her cins kendi ses eşsiz ve parça olduğunu.

Eğer evcil hayvan için kanarya doğru kuş olmadığına karar verirseniz, evcil hayvanınızın için mümkün olan en büyük kafes satın almak için emin olun. Kanaryalar sağlık ve mutluluğu korumak için kafese uçmak için izin verilmelidir. Bir kanarya kanatları klibi denemeyin!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.