21 Eylül 2012 Cuma

Pet Kuş Aksesuarları

Pet Kuşlar, yeryüzünde en güzel ve neşeli hayvanlar büyük. Kuşlar çevreye hoş ve güzel şekiller ve renkler güzel olun.


Insanlar olmak, biz kuşlar karşı sevgi ve şefkat için ayrı bir köşe, vb düşünün hayvanlar, oynamak için herhangi bir oyuncak olmadan oturma odasında etrafında merak çocuğunuzun var. Bu kuşlar için aynıdır - onlar herhangi bir aksesuar olmadan geçersiz hissediyorum. Garip geliyor mu? Çocuklarınızın oyuncakları ile oynamak istiyorum gibi Yine de, evet, kuşlar da aksesuarları gerekir!

Eğer kuşlar üreme zaman, otomatik olarak onlara sevgi ve şefkat geliştirmek. Bu nedenle, iyi bir ev ve aksesuarları sunarak güzel kuşlar mutlu tutmak için çok gereklidir.

Sen kuş kafeslerine, bungee, crocks ve bardaklar, uçuş takım elbise, el duygu gereçleri, sağlık ürünleri, lixit şişe, sarar, gıda, kum, tohum diyeti, çadır ve teepees, oyuncak parçaları gibi internet üzerinden satın almak için birçok farklı kuş aksesuarları bulabilirsiniz , eğitim yardımcıları ve benzerleri. Bu makalede, mutlu ve sağlıklı kalmak için gereken kuşların aksesuarları bazı araştıracaktır.

Kuş Evi veya Kuş Kafesi

Güzel küçük kuş eve getirerek ilk adım bir birdhouse veya bir kuş kafesi ihtiyaç vardır. Hala sosyalleşmek için evlerine veya kafes çıkmak kuşlar bile kendi içinde bir zaman büyük miktarda harcama, unutmayın.

Senin kuş küçük evde canı olabilir, çünkü daha büyük bir kuş evi satın almak her zaman en iyisidir. Bunların hepsi aynı yaşam tarzı var ve hatta onlar farklı tepki çünkü Aslında, farklı kuşlar için farklı kuşevleri vardır.

[caption id="attachment_1888" align="alignleft" width="295"]pet kuş aksesuarları kuş kafesi aksesuarları[/caption]

Dikdörtgen kuş kafesi kolayca temizlenir, çünkü iyi bir seçimdir ve kuş için güvenlidir. Onlar dayanıklı kolay temizlenebilen malzeme, ve enfeksiyon serbest yapılmış olduğunu, emin olun. Bunu yutabilir yana, birdhouse içinde kağıt parçaları koyup onların boğaz tahriş edebilir asla.

Birdhouse göğüs hizasında konulmalıdır. Daha düşük bunu koyarsanız, kuş rahatsız olacak ve savunmasız hissedebilirsiniz. Eğer yüksek koyarsanız Öte yandan, ailenin yeni bir küçük üye üstün hissedeceksiniz. Güneşli bir nokta kuş evi yerleştirin. Ayrıca salıncaklar, oyuncaklar, ve besleyici gibi kuş kafesi aksesuarları ekledikten sonra, kuş hala hareket etmek yerine bir sürü olması gerekir emin olmak gerekir.

Merdiven ve Salıncaklar

Bir merdiven ve bir kuş kafesi salınımları varsa, kuş çok mutlu olacak. Yana, kalmak ve dinlenmek için birçok yer var olacaktır.

Doğal Şubeler

Buna ek olarak, size kuş için doğal bir ortam yaratacak olan, birdhouse içerisindeki doğal şube yerleştirebilirsiniz. Kullanabileceğiniz en iyi malzemeleri kül ağaçları, karaağaç ağaçları, manolya vb kuş evi plastik veya diğer kimyasal ürünler kullanmayın vardır. kuş kafesi için sadece doğal şeyler kullanın. Beri, zaman kuş çoğu ev veya kafes içinde bir şey çiğnemek eğilimindedir.

Züccaciye ve Diğer Aksesuarlar

Kuş Kafeleri içine yerleştirilir yemekler, uygun büyüklükte kolay temizlenebilir ve kolay değiştirilebilir olmalıdır. Herhangi bir hastalık sizin kuş güvende tutmak için Yemekleri her gün temizlenmelidir. Sizin kuşlar aksesuarların nasıl kullanılacağını bilmek ve bunu doldurmak ve yıkamak için onlar kolay olduğundan emin olun.

Sağlık Bakım Ürünleri

En önemli şey, kuş sağlıklı ve mutlu tutmak. Sizin kuşlar konuşmak veya şikayet edemez unutmayın! Bu nedenle, bu kuş sağlıklı olup olmadığını kontrol etmek sizin görevinizdir. Hasta dan alınan kuşlar önlemek ve sağlıklı tutmak için birçok farklı sağlık ürünleri vardır.

Senin kuş için aksesuarlar bol alma bunları öğrenmek ve oynamak için teşvik iyi bir fikir vardır. Kuş aksesuarları onları meşgul tutmak ve onları sıkılmış ve yıkıcı almak engelliyor. Aksesuarları ile kuş sağlanması kuşlar için iyi çalışır takviye olumlu bir yoldur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.