22 Eylül 2012 Cumartesi

Pet Kuş - Muhabbet Kuşları

Muhabbet kuşları, onlarca yıldır olan, son derece popüler küçük kuşlardır. Farklı renkler yeşil, beyaz, mavi, sarı ve karışımları dahil; Pek çok farklı renk gelir.

Onlar küçük olmalarına rağmen, en az iki farklı meyve çeşitleri her gün sebze üç farklı çeşit ve pelet ve tohum karışımı beslenmelidir. Muhabbet kuşları, nispeten iyi konuşmacılar, ve uzun bir süre boyunca kelime sayısını öğrenebilirsiniz.

Birçok kişi bunu bilmiyorum rağmen, muhabbet kuşları iki farklı türü vardır. Onlar farklı türler değillerdir, özellikle 'ırk' için ilk papağan vardır. Iki daha sık Amerikan muhabbet kuşu olduğunu; daha yaygın bir muhabbet olarak bilinir. Bu küçük kuşlar genellikle pet shoplar görülen ve son derece popüler olan, özellikle damızlık ve ilk defa kuş sahipleri ile. Genellikle 15 ila 20 yaş civarında canlı - olmayan hastalıklar veya yaralanmalar ile kuşlar dahil.

İngilizce muhabbet kuşları Amerikan muhabbet biraz daha büyüktür ve çok evcil hayvan olarak daha kuş gösteriler için yetiştirilmektedir. Ancak, bu onlar kötü hayvan yapmak anlamına gelmez, onlar hala güzel kuşlardır. Ancak, onlar kısa bir ömrü var ve genellikle yedi yıldır oturuyorum.

İsimlerini bunu tavsiye etmem rağmen, muhabbet kuşları Avustralya aslında. Onlar toprak besleyiciler ve çoğunlukla ot ve tohum yiyin. Ancak, bu onların tutsak bir tohum-temelli diyet gerekir anlamına gelmez - tohumlarından yağ çabuk inşa edeceğini bu yüzden, yabani muhabbet kuşları olduğu gibi kilometrelerce uçmak yok.

[caption id="attachment_1985" align="alignleft" width="236"]pet muhabbet kuşları pet kuş muhabbet[/caption]

Onlar büyük papağan gibi karmaşık duygular var ve saygı ile tedavi edilmesi gerekir. Muhabbet kuşları olumsuz pekiştirme ve her zaman nazik tedavi edilmesi ihtiyacı ile hileler öğretti olamaz. Onlar, hala olabilir gibi tatlı ısırma yeteneğine sahiptirler ve sıkılmış olamaz.

Muhabbet kuşları, barınaklar ve pet shoplar, hatta yetiştiricilerin de bulmak kolaydır. Eğer bu özel hayvan birinde ilgi çekmek, düzgün onlara bakmak mümkün olduğundan emin olun. Sen, ve onlar sizin için doğru hayvan olduğunu düşünüyorsanız, büyük bir kafes, iyi bir pelet diyet, tünemiş ve oyuncaklar yatırım. Yeni kuş üzerinde karar verdiyseniz, iyi şanslar!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.