20 Eylül 2012 Perşembe

Akvaryum çizikleri önlemek için ipuçlar

Akvaryum ev ya da iş sanat eserleri haline gelebilir. Çizikleri önleyen ve işaretleri oyalayarak sanat bu eserlerde koruyun.


Bu tanklar görüntülemek için söz konusu olduğunda akvaryumlarda Nicks ve çizikler, çirkin olabilir. Geniş akvaryumlar için yüzlerce hatta binlerce dolar ödeyerek onlar bile daha sıkıntılı olabilir. Ne yazık ki, çizikler ortak bir olay ve balık tutulması ve gerçekliğin bir parçasıdır. Ama büyük ölçüde akvaryum için yapılan yüzeysel hasar azaltmak için alabileceğiniz küçük tedbirler vardır. Fotoğrafın mükemmel cam veya akrilik korumak için yeni bir akvaryum ile aşağıdaki ipuçlarını uygulayın.

 

  • Düşük-Trafik Ortamında Akvaryum yerleştirin - iyi akvaryum yakınında az hareketli organları. Sadece bu değil daha az kişi tankın içine darbeleme riski çalışıyor olacak anlamına gelecektir, bu da evdeki insanların hareketi balıkların strese daha az olacağı anlamına gelir.


 

  • Yığın veya Akvaryum Rocks askıya alın etmeyin -Yığılmış kayalar kaydırın veya Yuvarlanıp Akvaryumun kenarlarında ile çarpışır, bir mola riskini artıran olabilir. Cam kırmak etmese bile, genellikle bir çizik yol açacak bir kaya ile temasa geçin. Kayalar ya da nesneleri yığılmış olacak, bunlar akvaryum kullanımı için yüksek silikon veya epoksi ile ya da bir yerde tutulmalıdır.

    [caption id="attachment_1848" align="alignleft" width="453"]akvaryum camları akvaryum cam temizleyiciler[/caption]


 

  • Olabilecek herhangi bir dekorasyon, ağır veya balık (ya da sizin tarafınızdan), iki uzak tutulmalıdır tarafından taşınamaz veya çekeceğiniz edilebilir bir şey - Deplasman Akvaryum Yüzler bütün Kayalar ve takıları tutun. Herhangi önemli bir kuvvet veya ağırlık vardiya şey cam dokunuyor iken kolayca çizilmeye neden olabilir.



  • Tüm Akvaryum Çevresi Temiz tutun - akvaryum etrafında Nesneler tank içinde olanlar gibi zarar gibi muhtemeldir. İdeal akvaryum etrafında boşluk çıplak olmalıdır: devrilebilir şey çarpmış, ya da yukarıdan düşme ve kurulum vurulacak. Etrafta daha az nesne, yanlış gitmek için bir şey daha az şansı.



  • Manyetik Yosun Scrubber Satınalma - Bunlar olması son derece yararlıdır ve bir akvaryum bir çırpıda içini temizlerken yapabilirsiniz. Yosun boy başka tür başvurmadan, onlar akvaryumlar ve özel tank malzemesi (cam veya akrilik) için puan olduğundan emin olun. Temizlik yaparken çok dikkatli olun, ancak, yanlışlıkla kum veya fırça yakalanmış substrat alabilirsiniz. Eğer kum veya fırça ile cam arasına yabancı madde taneleri ile temizlemeye çalışırsanız, ciddi çizikler neden olabilir.



  • Isıtıcı ve Diğer Tüm Ekipman Akvaryum Yüzler İzolasyonlu ve Tamponlanmış olduğundan emin olun - doğru sabitlenmiş değilse Isıtıcılar cama dokunabilirsiniz. Herhangi bir ekipman, hortumlar veya aksesuarların düzgün onlar cama sürtünmeye neden olabilir ya da kırabilir güvenli veya korumalı değildir Isıtıcılar içeri içinegirmek balıklar için bir engel vermeyin böylece güvence altına alınmalıdır.



  • Yavaş çalışın - her türlü kazaları önlemek için en iyi yolu, sabırla ve dikkatle çalışmak ve bunları yapmadan önce bir şeyler hakkında düşünmek için zaman ayırdığınız. Bu sadece çizik önlemek için geçerli değildir.



  • Saklanması veya Akvaryum taşınması, taşıma yaparken, bu Koruyun - Belki bunu yapmak için en kolay ve en etkili yolu havlu ile sarın tankı veya sıkıca etrafında karton veya benzeri malzeme dokunun etmektir. Bir akvaryum hareket ederken, diğer insanların yardım ve ileride olası kazaları azaltmak için zaman yolunu temizlemek emin olun.



  • Cam üzerine dokunun etmeyin! Tanktan çocuklar ve misafirler tutun. Eğer gerekiyorsa, bir işareti yapmak.
    Bunun yerine Akrilik Cam kullanın - akrilik kıyasla çizik gelince, cam gücünü ve dayanıklılığını üstündür. Ancak, akrilik çektirilen ne olursa olsun çizik biraz zaman ve dirsek yağ ile dışarı buffed olabilir. Camdan çizikler çıkarılması çok daha zorlu ve yoğun olur.


Bu basit ipuçları bakıyordum ederek, akvaryum ömrünü uzatmak ve onları çok çekici kılan keskin, net bir görüntü korumaya yardımcı olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.