21 Eylül 2012 Cuma

Kanarya Ürün ve Besinleri

Günümüzün yoğun dünyasında, kanarya birçok insan için ideal bir yol arkadaşı olun. Kanarya kuşları, aktif güzel, neşeli ve nefis güzel şarkı var! Kanarya evcil kuşlar renkli ve hoş bir kişiliğe sahip.


Günün sonunda sinirlerinizi çözülmeye oldukça kanarya şarkı yenebilir bir şey yok.

Bir evcil hayvan olarak kanarya tuttuğunuz zaman, size güzel ve güzel kuş dikkat çekmek için gerekli kanarya ürünü olmalıdır. Kanarya ürünleri şeyler ya da mutlu ve sağlıklı kalmak için kuş tarafından gerekli aksesuarları bulunmaktadır. Yani, bu yazıda gerekli kanarya ürünleri inceleyeceğiz.
Kanarya Ürünleri

  • Kanarya Kafes veya Evi: Bir kanarya kafesi için alışveriş yaparken, gelemez büyük kafes, satın. Egzersiz kanaryanın sağlığı için çok önemlidir. Geniş açık alanlar gibi Kanaryalar, böylece geniş kanarya kafesi ile hayvan kanarya sağlar. Tek bir kanarya kuş için, kafes en az 16 inç olmalıdır. Çifti kanarya için, bir kafes en azından 20inches olmalıdır. Bir kanarya kuş için konut iyi çeşit biri "uçuş kafes" olarak adlandırılır. Kanarya kafeste çubuğu aralığı kuş çubukları arasında başını sopa mümkün olacaktır sağlamak, hangi yarım santim olmalıdır.


 

  • Kanarya Gıda Ürünleri: Günlük, taze gıda ve su kanarya sağlanmalıdır. Kanarya bir tohum yiyen bir kuş.


 

  • Kanaryalar Kanarya tohumu: Kanarya tohumu saman renkli ve uzunca bir tohum vardır. Kanarya tohumları karbonhidrat bakımından zengin, ama yağ ve albümin etkili olduğu düşünülmektedir. Günümüzde, taze kanarya tohumu hayvan mağazalarında bulunmaktadır. Tek bir kanarya kuş tohumu bir çay kaşığı yaklaşık bir gün yemek olacaktır.

    [caption id="attachment_1909" align="alignleft" width="400"] kanarya kuş ürünleri[/caption]


 

  • Kanarya için Darı tohumu: Bunlar tohum Avrupa'da insan ve kuşlar her ikisi için kullanılır. Darı tohumu yuvarlak ve rengi grimsi vardır. Bu tohumlar karbonhidrat bakımından zengin ve albümin ve yağ eksikliği vardır.


 

  • Kanarya için kolza tohumu: onun toplu oranında kolza tohumu yağ ve albümin içerik iyi bir kaynağıdır. Kimyon tohumu, gelincik, keten tohumu, devedikeni tohumlar genellikle kanarya gıda ana tohum ile birlikte küçük miktarlarda kullanılmaktadır.


 

  • Kanarya için Diğer Gıdalar: Çocuğun kanarya kuş için gerekli olan diğer gıdalar iyi mineral içerikleri ile Yeşiller ve gıdalar ediliyor. Küçük miktarlarda, haşlanmış yumurta sarısı ve elma Marul ek diyet listesinde yer almaktadır.


 

  • Kanarya için Su: Bir kanarya 24 saat süreyle su olmadan yaşayamaz! Yani, günlük taze su ile kanarya verin.


Kanarya Kuş Banyosu: Genellikle, Kanarya kuşu banyo almak için seviyor. Yani, kanarya, en az haftada bir kez banyo vermek ve günlük yaz sezonunda. Kanarya banyo alır da, kafesinin alt bir tabak yerleştirebilirsiniz. Üreme ve tüy dökme sırasında Yıkanma kanarya için çok önemlidir.
Kanarya Ürün Bakım: Bazen, kanarya çivi kesilmiş olması gerekir. Süsleme Bununla birlikte, bir dikkatli olmak gerekir. Kanarya hızla kan kaybından gibi damar içine klibi asla. Kuş tırnak makasları ve kanamayı durdurucu toz kanamaları durdurmak için evcil hayvan dükkanlarında kolayca kullanılabilir.
Tünemiş, Oyuncak ve diğer Kafes Aksesuarları: kuşlar gibi tüm uzun süre kendi ayakları üzerinde duran pek çok sorun uygun bir tünek tedariki ve tünemiş temiz tutarak önlenebilir yaşam böylece. Kanarya kafes içine algılamak bu tür sisal, pamuk, veya ahşap gibi doğal malzemeler olması gerekir. Plastik tünek temizlemek için ucuz ve kolay, ama onlar tüneyen için ideal bir malzeme değildir. Onlar yaralar ayak altında geliştirmek için yol açacağından Zımpara kapakları, tünemiş üzerine konmamalıdır. Kanaryalar tip oyuncaklar ve salıncak içeren, preening gibi oyuncak zevk. Genellikle, bir muhabbet kuşu için uygun oyuncaklar da kanarya için iyi olacaktır.

Gerekli tüm kanarya ürünler sunmak da kanarya gelip uzun yıllar için bir yaşam boyu arkadaşlık ve şarkılar sağlayacak

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.