21 Eylül 2012 Cuma

Güverçin Bakıcılığı

Güvercin yaklaşık 200 çeşidi vardır. Bazı yapamam Bazı iyi uçabilirsiniz. Her bir çeşitlilik de renk açısından birbirinden farklıdır. Olursa olsun cins türü güvercinler krallar gibi yoksul köylüler, eski yanı sıra genç tarafından evcil hayvan olarak tutulmuştur.


Bu kuşlar tünek ve genellikle tüneyen için düz bir yer tercih etmek istiyorum. Evinizde bir güvercin kafes iseniz Yani, tüneyen bol kapsamı ile büyük bir kafes kuş sağlayarak düzgün güvercin bakım emin olun.

Aşağıda verimli güvercin korumak için yardımcı olacak evcil hayvan güvercin bakım bazı adımlar vardır.

Evcil hayvan güvercin bakım Adımları

  • Büyük bir kafese senin güvercin için gereklidir. Kafes kanatlarını germek için kuş yeterli alan sağlamak üzere yeterince büyük olmalıdır.



  • Uzaklıkta kediler, köpekler ve diğer hayvanların ulaşamayacağı kafes yerleştirin. Güvercinler en az iki taraftan kaplıdır kafesleri tercih. Duvarın yakınında kafes yerleştirmek iyi bir fikir olacaktır. Ya da bir bez veya kafesin bir kısmını karşılamak için bir havlu kullanabilirsiniz. Ancak, kafes iyi havalandırılmış aynı anda olması gerekir.

    [caption id="attachment_1875" align="alignleft" width="295"]güvercin ve bakıcılık güvercin bakımı[/caption]



  • Güvercin bakımı 2 saat boyunca en az onun düzenli egzersiz yürütmek için hayvan güvercin için hükümler olun. Gibi



  • Eğer güvercin için bir plat tuğla tanıtmak olabilir tüneyen kolaylaştırmak için.

  • Bu 5 veya 6 aylık yaşını doldurduğu bir güvercin cinsel olgunlaşmış olur. Tavuk izni ile horoz yumurta cins ve bırakmaya çift için bir yuva kurar. Bu tek olsa bile hayvan için, kuş muhtemelen içgüdüsel alışkanlıkla kendi yuva inşa etmek için tercih ederim. Uygun güvercin dönümlük için onun yuvası olarak bir havlu ile kaplı bir kova ile hayvan güvercin sağlayabilir. Güvercinler genellikle fincan şekilli yuva tercih.



  • Kafesi düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Ördekler aksine güvercinler kuru yerleri tercih ederler. Onlar yemek yemek bir saat tutun. Genellikle güvercin bakım eksikliği nedeniyle yiyecek hastalık saldırı yol açabilir kendi kazandı dışkı ile kirlenmiş olur. Sen kafes temizliği için sirke kullanabilirsiniz. Sirke doğada asidik ve hatta bakteriyel mikroplar, küfler ve mantar yok etmek mümkün.



  • Güvercinler temelde tahıl yiyiciler ve bunların diyet eşit oranda besin içermelidir. Sen evcil hayvan mağazalarından güvercin yiyecek satın alabilir ya da kendi başınıza hazırlayabilirsiniz. İdeal bir güvercin gıda % 12 % 15 protein içermelidir. Bir güvercin için ortak gıda maddeleri buğday, bezelye (sarı veya yeşil), arpa, darı, mısır, keten tohumu, yulaf, susam ve hatta bazen kahverengi pirinç içerir. Ayrıca havuç, lahana, tuzsuz fıstık ve ıspanak küçük parçalar gibi yeşil sebzeler ile hayvan hizmet edebilir. Ayçiçeği tohumları ve siyah yağlar tohum güvercin favori davranır bazılarıdır. Güvercin grit sindirim için çok önemlidir. Kum istiridye kabukları, kömür, tuz ve diğer mineraller gibi maddeler oluşabilir. Eğer güvercin için gıda olarak pelet kanıtlayan varsa, buna irmik eklemek için gerekli değildir.



  • Güvercinler her gün taze su verilmelidir. Haftada bir kez temiz su bir gün sonra pro-biyotik takip edilecektir güvercinler için elma sirkesi verebilir. Haftada bir kez suya batırılmış karanfil Sarımsak da güvercin servis edilebilir. Bu kuşun bağışıklık sistemini güçlendirmek için yardımcı olacaktır.


Özellikle kapalı özel güvercin bakımı kalmak Güvercinler beslenme sağlamak için alınmalıdır. Mineraller gibi besleyici elementler, D3 vitamini gibi vitamin güvercinler için gereklidir. Senin yakın evcil hayvan mağazası itibaren Globals, Foys, Siegels ve Jedds gibi kuş takviyeleri satın alabilirsiniz.
Deri değiştirme sırasında sırasında buğday tohumu yağı ile kuşların tedavi edebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.