20 Eylül 2012 Perşembe

Dünyanın En Pahalı Akvaryum Balıkları

Akvaryum balıkları genellikle ucuz bir hayvan olması dolayısı ile seçenek olarak tercih edilirledir fakat şimdi inanılmaz fiyat örnekleri sizleri fazlası ile şaşırtacak cins akvaryum balık fiyatları.


Bu suyun üstünde ters yüzen Yeni satın aldığınız pet bulmak için üzücü olabilir iken, bu inanılmaz pahalı balıkların yeni sahipleri tarafından deneyimli olacak ek travma hayal. En pahalı balık çoğu üretilen ve mükemmel bir hayvan üretiminde sıklıkla kültürel nedenlerle yüksek saygısı, tutulur bir tutku ve bir iş, ve balık hem de Uzak Doğu, işlem görmektedir.
Koi Carp

Strictly Koi sazan değil, akvaryumlar daha göletlerde tutulan iyi orijinal pahalı balık olarak konuşmak. Japon tarafından gıda olarak kullanılan ortak sazan renkli mutasyonlar Bred, kelime Koi sadece sazan anlamına gelir ve doğru terim genellikle renkli ipek yapılmış ile desenli dekoratif kumaşlar için referans, brocaded sazan anlamına Nishikigoi olduğunu altın ve gümüş iplikler. Koi sevgi ve Japon kültüründe dostluk sembolü olarak kabul edilir.

Bilmeyenler için bazı akvaryum balıkları diğerlerine göre çok daha fazla değer neden söylemek zor olabilir. Koi ticarette, temel faktörler sık sık çeşitli yaş, kaynak ve standarttır. Koi onlar yaş olarak renklenme geliştirmek ve yaşlandıkça onlar doğru yolu geliştiriyorsanız kendi değerini artıracak, Koi yakından göstermek zorunda kendi özel renk desen için dizi standart eşleşen iyi yetiştiriciler genellikle komutu daha iyi fiyatlarla ve Koi ithal

[caption id="attachment_1853" align="alignleft" width="500"]pahalı akvaryum balığı dünyanın en pahalı akvaryum balıkları[/caption]

Potansiyel ve hatta daha çok değerli olabilir.

Belirli bir balık için ödenen gerçek fiyat genellikle vergi amaçlı veya alıcı / satıcı gizlilik için gizli, ama ortak tahminler en pahalı Koi civarında satıldığını konusudur US $ 143,000-UK £ 89.303. Bir tedarikçi devletlerin son Tüm Japonya göster 2006 Grand Champion £ 227,612 bulunuyor 365.000 dolar-bunun için satılan sanılmaktadır!

Flowerhorn Çiklit

Bu çiklit insan yapımı bir çeşididir, melez bir kırmızı şeytan cichlidleri, Trimac cichlidleri ve başka yapay olarak yaratılan türler, kan papağan çiklit bir arada oluşturulan sanılmaktadır. Alin çıkıntılı, renklenme ve iyi örneklerin uzun akan kuyruk iyi şans ve sahibine uyum getirdiğine inanılır. Alnına büyük kambur, büyük şans bu çekecek. Bazı Flowerhorns taşımak görünür markalarındaki Çince harfler ve bu harflerin özellikle arzu çok yüksek fiyatlarla satmak için.

Söylentiler bazı örneklerde komuta ettiğiniz muhteşem rakamları hakkında boldur. Borneo Bir rapor Singapurlu işadamı ile ayrıldık olduğunu düşündürmektedir 180,000 Singapur Doları bir Haliç için (İngiltere'de 142,630.75 hakkında ABD doları ve 89.000 £), ve aynı zamanda bir Malezyalı sergide satan Çiçek Horn söz vardır 600.000 dolar .

Arowana

Son yıllarda yırtıcı Arowana bir haline gelmiştir derece zenginler arasında popüler evcil hayvan . Çinliler ejderha benzerler ve şans, aile zenginlik, sağlık, uyum sembolü olarak ve kötülüklerden koruma olarak onları görüyoruz inanıyoruz. Onlar Endonezya, Malezya ve Singapur yetiştirilen ve iz onların renk, şekil ve yüzgeçleri, kuyruk ve ağız yapısı tarafından belirlenir yarışmalar yoğun gösterilmiştir. En iyi yarışma balık yakında etkileyici bir ün kazanmak ve ticareti elinde en yüksek fiyatlar talep.

Birinde UK sitesi ithal Asya Arowanas 5,200 120 £ ila £ için teklif olan (8.338 $ ABD), ikincisi ise daha kullanılabilir belirli bir mutasyona sahip, etkileyici bir gösteri kaliteli balık olmak. Bu daha önce Singapur, beslenen sergilenen ve yüzmek mümkün ve doğaya bırakılan çabuk ölmüş olurdu olsa yetiştirici tarafından kuluçka beri beslenen iki başlı Arowana vardır. Bu Siyam Arowana adlandırılır olmuştur ve £ 58,000 ($ 93,000) satın alınabilir.

Dünyanın bu balığın en pahalı örneği son derece nadir bir mutasyon yoluyla renkli bir Platin Arowana, beyaz olduğu düşünülmektedir. Fiziksel olarak kusurlu olsa bile, esir Arowanas yılında ortak bir problemi yaşayan, gözü aşağıya doğru döner 'sarkma göz', bu kez 320.000 $ Amerikan doları site İngiltere'de bir ithalatçı az £ 200.000 teklif görüldü. O zamandan beri bu balıklar satılık değildir ifade edilmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.