22 Eylül 2012 Cumartesi

Ahşap kuş kafesi alışveriş rehberi

En kısa sürede size evde bir evcil hayvan kuş getirmeye karar verdik gibi, aynı zamanda güvenli ve rahat hissediyor hangi kuş için uygun bir ev düşünmek şarttır. Ayrıca eklenen bakımı için kafes kapakları ve tohum korumaları ağırlayacak büyük bir kafes gerekir. Kuş kafesleri malzemelerin çeşitli mevcuttur - demir ve çelik tel, ahşap ve hatta akrilik. Metal yapılmış kafes popülerlik rağmen, tahta kafeslerde ev iç ambiyansı tamamlar onun estetik nedeniyle yükselen popülerlik tanık oluyoruz. Sağ kafesin bir seçim yaygın bir dekora sahip zahmetsizce karıştırma başarılı olacaktır.

Ahşap hazırlanmış kafesleri için Oriental, Victoria, Toskana veya çağdaş işçilik sergileyen her biri mevcut varyantları, birini seçin. Çelik veya demir kafeslere aksine, kendi zevkinize göre ahşap kafesler yapmak kişiselleştirebilirsiniz.

Ahşap Kuş kafesleri laminatlar veya meşe, akçaağaç veya kiraz da yapılabilir olun. Papağan gibi bazı kuşlar ahşap parçalar çiğnemek aşk beri kafes için ağaç türünü seçerken Sen dikkatli olmalıdır.

Belirli bir ihtiyaca uygun, ahşap yapılmış kafes şekil ve boyutlarda özelleştirebilirsiniz. Eğer büyük bir ferah kafes için tercih edilir Örtmek, sadece başlar yapmadan önce değişiklikler belirtmeniz gerekir. Onlar zaman zaman güçlü temizlik ve dezenfeksiyon prosedürleri gerektiren bu yana ahşap kuş kafesleri de sürdürmek zordur. Ahşap mikrop çeken ve onları oldukça zor olabilir temizlik eğilimli.

[caption id="attachment_1975" align="alignleft" width="500"]kuş kafesi ahşam ahşap yapım kuş kafesi[/caption]

Kafeste bir çevreyi temiz tutma ve muhafaza edilmesi kuş temel ihtiyaçlarının karşılanması kolaylığı odun yapmak bir kafes seçmeden önce göz önünde bulundurmanız gerekir olabilir diğer şeyler arasında en önemlisi vardır. Ahşaptan yapılmış kafes temel türevleri ucuz olabilir, fakat geliştirilmiş olanların metallerden yapılmış olanlar gibi yakındın olabilir. Bitirdin kafesleri temin ve bunları özelleştirmek ya da farklı özelliklere sahip bir sipariş ve marangoz tarafından tasarlanan alabilirsiniz edebilirsiniz.

Onlar departman mağazalar, indirim mağazaları ve sadece evcil hayvan ile ilgili şeyler satan mağazalar mevcuttur. Çevrimiçi ahşap kuş kafesleri aranıyor çok iyi bir pazarlık doğurabilir. Ahşap Kafesleri garaj satış satılan yapmak, ikinci el mağazaları ve pire marketler yanı pet üzerine ovmak olabilir enfeksiyon bir sürü taşıyabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.