21 Eylül 2012 Cuma

Kırmızı Kanarya

Kırmızı Kanarya kanaryalar arasında popüler cins biridir. Kırmızı kanarya ayrıca adı kırmızı faktörlü kanarya ile bilinir. Kırmızı faktörü kanarya onun renkli tüyleri sonra adlandırılır.


Kırmızı kanarya rengine yenilik yerine şarkı için yetiştirilmektedir. O da gösteriş sevenler olarak bir evcil hayvan isteyen hayvan sahibi tarafından tutulması ve zevk. Kırmızı kanarya kuş tutmak için, aktif cesur ve çok kolaydır.
Kırmızı Kanarya

Kırmızı kanarya kuş ilk yıl 1930 yılında doğdum. Onun tüyleri parçası olarak kırmızı unsurları olan tek renkli kanarya vardır. Bu ispinoz başka tür, nesli tükenmekte olan Venezüella Siyah Kapşonlu Kırmızı ve Sarı kanaryalar arasında bir melez olarak geliştirilmiştir. Kırmızı kanarya bilimsel adı Serinus canaria domesticus olduğunu.

Kırmızı Kanarya Boyutu

Kırmızı bir kanarya kuş uzunluğu 1/2 (14cm) yaklaşık 5 santim ulaşır. Esas olarak, bu ırkların göstermek içindir. Kırmızı kanarya uygun bakım geniş açık alanlar içerir, bu nedenle geniş bir geniş kafes ile bunları sağlamak. Ayak egzersiz için farklı boyutlarda dikey çubuklar ve küçük tünemiş bir kafeste sağlayın. En azından bir levrek konaklamak için kanarya için kafes yüksek belirledik. Kafes kanarya konuşmak için aşağı bakmak, böylece, yüksek konulmalıdır.

Kırmızı Kanarya Besleme

Kırmızı kanarya özellikle kanarya tohumu ve kanola beslenirler. Vitamin kaplamalı aspur karışımları her evcil hayvan mağazası zaten mevcuttur. Greens yayılan ve bir cuttlebone şeklinde bir küçük kalsiyum ile birlikte sunulabilir. Her colorbred kanarya olarak, kırmızı veya diğer renk pigmentleri, diyet elde edilir. Kırmızı siskin bile kırmızı renk bu vahşi yedik ne bağlı olduğu bulunmuştur. Aynı şekilde, kırmızı kanarya kuş ayrıca yoğun boyama sağlamak için özel bir diyet ile beslemek için gereklidir.

 

 

[caption id="attachment_1914" align="alignleft" width="295"] Kırmızı Kanarya Kuşları[/caption]

 

Renk Besleme - Kırmızı Kanarya

Renk beslenme özellikle renk geliştirmek için tasarlanmış gıdalar, beslenme anlamına gelir. Temelde üç kimyasal Bu işlem için bulunur, canthazanthin ilavesi ve beta ile kuşların çoğu karotenoidler - kırmızı faktör kanarya kuşları için karoten. Bir dut, pancar, kabak, kiraz, tatlı patates, domates ve kanarya kuşları renk geliştirmek karotenoidler içerir. Kırmızı veya portakal rengi de sadece kanarya diyet kırmızı biber ve biber ekleyerek birçok ırk arttırılabilir. Bununla birlikte, hayvan sahibi kimyasalların uygun miktarlarda ödenen yakın bir ilgi ile dikkatlice bu renk-besleme kimyasallar kullanmanız gerekir.

Yıkanma, Kesme-Kırmızı Kanarya

Banyo sahip Genel olarak, kırmızı kanarya tadını, böylece kanarya kafes içinde bir birdbath ile sağlanmalıdır. Kırmızı kanarya ihtiyacı kafes temizlik ve kırpma ayak tırnak içerdiğini bakım.

Kırmızı Kanarya Yetiştirme

Kırmızı bir kanarya Islahı yeni başlayanlar için biraz zor olacaktır, bu yüzden daha gelişmiş bir kaleci için tavsiye edilir. Gıda, aydınlatma, güvenli bir ortam ve klima bir doğru miktarda verildiyse eğer kanarya çoğu kolayca ve kolayca ürerler. Kırmızı kanaryalar üreme sezon Nisan-Aralık ayında genellikle. Kırmızı faktör kanarya kuşlar her yerde genellikle mevcuttur ve onlar da evcil hayvan mağazaları, kuş kulüpleri ve internette bulunabilir.

Kırmızı kanarya sevimli küçük kuş. Bir hoş ve güzel bir kuş uzun ömürlü arkadaşı gemi sahip olmak için, bunun bir özeni gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.