22 Eylül 2012 Cumartesi

Sizin için kuşçuluk nedir?

Çoğu kuş severler zaten hayvan yetiştiriciliği tutarak kuşların bir uygulama olduğunu biliyor olabilirsiniz. Terim sadece kuş tutma bakın, ancak bu gibi bununla ilgili çeşitli uygulamalar, gelmez kuş yetiştiriciliği , ve genellikle bu uygulamalar çevreleyen alt-kültür.
Ayrıca bu kuşların uzun ömürlü sağlamak için oluşturulan onların çeşitli doğal yaşam ve halkı bilinçlendirme kampanyaları yabani kuşların korunması için uzatılabilir.

İnsanlar çeşitli nedenlerle hayvan yetiştiriciliği dünyasına çekilir, ama onların eylemleri kalbinde genellikle kuşlar için derin bir takdir yatıyor. Bunlar, örneğin, diğerleri için refakatçi kuşları papağan gibi cins kuşlar zevk olabilir. Ya da belli bir koruma çabalarının bir parçası olarak belirli bir 'vahşi' kuşlar için üreme faaliyetlerini sınırlamak için tercih edebilirsiniz kuş türü . Onlar da sonuçta para için varlık sonunda olabilir. Bu kişilerin seçtikleri meslekte başlamak gibi, genellikle onlar ile kuşlar için kendi tutku paylaşmak, daha likeminded bireyler buluşuyor. Bunu yaparken, onlar hızla kendilerini farklı kuş türlerinin çok sayıda üreme ve korunması için sadece adanmış modern toplumun büyük bir altkültür parçası bulabilirsiniz.

[caption id="attachment_1990" align="alignleft" width="500"]kuş severler kuş bakıcılığı[/caption]

Kuşçuluk farklı kümes hayvanları toplumların bir dizi tüm dünyada kurulmuş olduğunu, aslında, çok büyük. Büyük organizasyonlar genellikle Avrupa, Avustralya ve Amerika Birleşik Devletleri bulunur. Bu gibi toplumlarda bağlı insanların çoğu sevdikleri kuş yatırım için zaman ve para adil bir miktar var. Bir aviculturalist olmak için bir kuş toplumun bağlı bir üyesi olmak zorunda değilsiniz. Daha lackadaisical kuş sevenler genellikle kuş tabanlı kültürü beslemek için başka yollar bulmak. Bunlar, örneğin, kuş tutma ve kuş koruma odaklanan düzenli periyodik abone olabilirsiniz. Bunlar süreli jeneralize veya spesifik ve genellikle üreme, bakım, sağlık, kuş seçimi ve arkadaşı kuşlar gibi şeyler hakkında konuşmak olabilir. Kuşbilimcinin ayrıca kuş üreme içine tutarak dışarı şube veya kuş tutmak için kendi giriş hafifletmek için kendi kendine yardım kitapları alabilirsiniz. Kuşçuluk, yeni olanaklar keşfetmek yeni şeyler öğrenmek ve yeni arkadaşlar edinmek için harika bir yoldur. Yani yer almak ve kuş gözlemciliği bu büyüleyici yönü keşfedebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.