21 Eylül 2012 Cuma

Güvercin Yarış Sporu ve Hobi

Safkan yarış güvercin dünya çapında iki milyondan fazla kuşçular tarafından zevk güvercin yarış sporun heyecanını ve meydan okuma ile tüm hızlı yarış hayvandır.


Avustralya'da, özel meraklılarının binlerce 50 1200 kilometre her yıl değişen mesafeler yarışlara.

Yarışma için güvercin yarış ekibinin hazırlanması, yüzme, koşu, bisiklet veya sporcuların herhangi bir diğer takım, bir futbol daha farklı değildir. Sağlık ve fitness aynı ilkeler bunlar yarış hayvan veya insan sporcular dahil olup bütün bu atletik disiplinleri için geçerlidir. Güvercin yarış takımı veya bir futbol takımının teknik direktörü / müdürü ile meraklısı güvercin yatan meydan başarıyla rekabet hem fiziksel hem de psikolojik olarak takım hazırlamaktır.

Yarış GüvercinleriInsan atletik koç ve güvercin meraklısı arasındaki tek fark güvercin bizim dilimizi bilmiyor olmasıdır. Güvercin meraklısı bu nedenle diğer pek çok şekilde güvercin yarış ekibi anlamak ve iletişim kurmak için öğrenmek gerekir ve burada güvercin yarışları entrika ve ilgi yatıyor.

Yarış güvercin de dahil olmak üzere eğitim ve yarışma her sporcusu sırasında hastalık hassastır. Bu çok iyi performans ve hastalıktan "yıkmak" arasında ince bir çizgi vardır çünkü, pik spor tüm elit sporcuların başarısız oluyor. Güvercin meraklısı için zorluk yarış sepeti ve taşıyıcı güvercin çevreleyen hastalıklardan "aşağı kesmeden" top şeklinde yarış takımının korumaktır. Bu diğerlerinden iyi kuşçular ayarlar bu kırılgan dengeleme eylemi kontrol edilmesidir.

Birçok güvercin kuşçular yarışları ve bu özellikle güzel ve akıllı kuş tutmak ve üreme saf sevinç safkan güvercinler almamayı seçti. Pusula üzerindeki herhangi bir noktadan serbest zaman loft aşk (o evi) için verir, çünkü tüm sonra, safkan güvercin, nihai pet kuş olmalı. Aynı yeteneğine sahip herhangi bir diğer evcil hayvan var mı?

Bu hızlı modern kent çağda biz doğadan boşanmış zaman, güvercin tutmak daha büyük bir anlayış ve doğanın karmaşıklığı saygıyı geliştirmek için yetişkinler hem de çocuklar için bir yoldur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.