21 Eylül 2012 Cuma

Pet Balık

ORTAK ADI: Tropikal Balık. Forexample Angel Fish, Neon Tetras ve Kongo Tetras gibi birçok türleri,

BİLİMSEL ADI: Birçok tür Pterophyllum scalare, Paracheirodon innesi ve Micralestes interruptus gibi

DAĞITIM: Başlangıçta tropikal Güney Amerika'da, Africanand Güney Doğu Asya, ancak günümüzde birçok cins tutsak

HABİTAT: Göller ve nehirler

YETİŞKİN BOYUT: 3-35 cm (1Vs-14)

GENEL: tropik çapında originallycame tropikal tatlı su balığı Vast miktarlarda anda Singapur'daki balık cins-ers tarafından üretilmektedir. Her hafta onlar balık toJapan, Avrupa, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri konteyner yükleri gönderebilirsiniz. Sevketmek-leri geldiğinde, balık çok stres altındalar ve onlar kurtarıldı bazı timebefore alır ve satışa hazır. Eğer buyfish Eğer bu yerel onlar farsuperior kalitede bulacaksınız yetiştirilen olmuştur. , Ilk classcondition hastalık awhole topluluk tankında bulaşabilir gibi onlar, görünür ancak güzel görünmüyor balık satın asla. Eğer infectiousdisease durumunda bir süre için karantinaya kurulmuş bir communityuntil içine bir yeni satın balık koymayın.

GIDA: tankın yüzeyinde balık yemi kolayca available. Bazı balık yemi birçok çeşidi vardır, altında bazı, bu iki uç arasında farklı düzeylerde andothers. Foodyou satın o yourfish ve emin değilseniz akvaryumcular dükkan size bildirecektir gereksinimlerini karşılayan böyle olmak zorunda olacak. Size sağlayabilir gibi ticari balık yemek için Inaddition, tüm ücretleri çok livefood olarak gelen andbenefit keyfine varacaksınız. Eğer bir su birikintisi gelen collectlivefood varsa, örneğin yanlışlıkla onları tanıtmak eğer iyi tankı coloniseyour olabilir yusufçuk larvaları ve hidra gibi avcılarının verdiği ları tanıtmak yok dikkat.

KONUT: ev tropikal balık için tek yolu büyük aquar-ium bulunmaktadır. Bir tank kurmak zaman ve masraf biraz içerir, ve uzunluğu 90 cm (36) daha küçük bir satın alma çok nokta yok. Tankı davlumbaz, aydınlatma, filtre sistemi, ısıtıcı, termostat, termometre ve havalandırıcı ile donatılmış olması gerekir. Whenall bu tankı bol bitki ve kayaların, çakıl ile peyzajlı olmalı ve balık sokulabilir önce bu ve su birkaç hafta beadded gerektiğini monte edilmiştir.

ÜREME: tropikal tatlı su balıkları cins readilyin esaret bazı türler, diğerleri yetiştirilen olmamıştı. Eğer üreme ilgilenen varsa bu konuda biraz araştırma yapmak zorunda balık manyspecies kadar vardır. Birçok türün yumurta ama genç yaşamak somegive doğum yatıyordu. Bebeklerin ('yavru' denir ki) doğduğu zaman onlar onlar manyadult balıklar tarafından yenilebilir olarak kabul edilmektedir oldukça büyük see.Until neredeyse imkansız olduğunu çok küçük, bu yüzden sık sık yapmak için en iyi şey, ebeveyn kaldırmak olduğunu bunlar thiscannibalism önlemek için olurken var olan bir balık akvaryumu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.