6 Ağustos 2011 Cumartesi

Akvaryum Çeşitleri

Web sitelerinde karşılasmışsınızdır. ilginç akvaryum tipleri, şaşırtıcı tasarımlar ama tamamen bizden uzak. Biz bu sayfamızda alışılmışın dışında sizlere piyasada olan standart akvaryum çeşitlerini sunacağız. Tavana asılmış akvaryumlar, devasal büyüklükte kocaman camları olan show amaçlı akvaryumlar , bizler gibi her gün balıklarla ilgilenen kişiler için kullanışlı değil ve maliyeti yükse olan akvaryumlardır.

Akvaryum seçiminde ilk önce dikkat edeceğimiz husus akvaryum ve akvaryum sehpasının sağlamlığı, ikinci husus ise görsel güzellik. Akvaryumunuzu seçmeden önce bu iki hususa dikkat edilmelidir.

Akvaryumcularda görmüşsünüzdür, ilk bakışta harika bir akvaryum, güzel fiyat ama eğer dikkatlice incelerseniz bir cok eksik bulacaksınız. Akvaryum seçiminde güvenlik cok önemlidir, patlayan akvaryum camı sizi ve diğer insanları hayatından edebilir. Evinizde bir cok zarar meydana getirir.

Akvaryum camının sağlamlıgı kalınlığından belli olur, eger kapakta da destek noktaları varsa ve iyi slikonlanmıssa, bakıldıgında yapışmış olan silikonda iki cam arasında hava yok ise akvaryumunuza güvenebilirsiniz.

Akvaryumlarda cam kalınlığı kadar yapıştırıcı silikonda hayati önem taşır. Cam ne kadar kalın olursa olsun iyi tutmayan silikon hiçbir anlam taşımaz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.