11 Ağustos 2011 Perşembe

Satılık Border Kanarya

Türkiyede boder kanarya bakımı ve üreticiliği gün geçtikçe çoğalmaktadır. Border kanarya kuşlarının bakımı her kuşta olduğu gibi özen gösterilerek yapıldığı sürece kişilere zevk verir. Britanya-İskoçya sınırındaki kanaryaların 1700’lerde melezleştirilmesiyle doğmuştur. Border kanaryalar yuvarlak tombul gövdeye sahip dayanıklı bir kanarya cinsidir. Border kanaryaların birçok renk çeşidine sahiptir.

Süslü border kanarya cinsleri gloster kanaryalar ile karıştırılır melezlendirilirse, ötüşlerinden kanarya sesinden ayır edilebilmektedir. Border kanaryalar avazlarının çıktığınca yüksek sesle öterken Gloster kanaryalar boder kanaryalara nazaran daha kısık bir ses ile ötmektedirler. Gloster ve border kanaryaları bu şekilde birbirleriden ayırabiliriz. Aralarında en belirgin özellik ses tonları ve kanarya sesidir.

[caption id="attachment_2988" align="alignleft" width="236"]Border Kanarya Border Kanaryalar[/caption]

Sizlerde üretmiş olduğunuz border kanarya kuşlarınızı sitemizde üçretsiz olarak ilan verebilirsiniz. Border kanarya üreticileri olarak sizlere en güzel hizmeti vermek adına kanarya sitesi olarak sizlere sunmuş bulunmkatayız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.