11 Ağustos 2011 Perşembe

Satılık Güvercinler

Kanatlı kümes hayvanlarından güvercin bakıcılarının ürettikleri kuşlar arasında güvercinler ve güvercin ırkları ile katagoriler halinde sitemizde satılık güvercin ilanları verebilirsiniz. Sitemizde güvercin resimleri, güvercin videoları ekleyerek sizlerde güvercinlerinizi, kanatlı kümes hayvanları severleri ile paylaşabilirsiniz. Güvercin ilanlarımız bölümünde yetiştirmiş olduğunuz güvercinlerinizi, güvercin yavrularınızı yada güvercin yumurtası ilanlarınız ile satış yapabilirsiniz.

Sitemizde  olan güvercin ilanları üçretsiz olarak yayınlanmaktadır. Sizlerde satılık güvercin ilanı vermek istiyorsanız sitemize uye olarak satılık ilanınızı sitemize ekleyebilir, güvercin resimleri, güvercin videolarınız ile kuşunuzun tanıtımını yapabilirsiniz.

Satılık güvercin ilanları bölümünde posta güvercini, taklacı güvercin, hünkari güvercin, mardin güvercini, trakya güvercini ve diğer güvercin ırkları katagorileri ile satılık güvercin ilanınızı ve güvercin fiyatları ile üçretsiz olarak ilan verebilirsiniz.

1 yorum:

Güvercin Besleme Gıda Kalitesi | Kanarya, Muhabbet Kuşu, Saka Kuşu, Güvercin, Akvaryum, Kedi, Köpek, Evcil Hayvan İlanları dedi ki...

[...] Güvercin daha kalitesiz gıda değil kuru, temiz, az yiyecek yiyor. Bu kendi içinde kirli gıda daha pahalı hale getirir. [...]

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.