20 Mart 2012 Salı

Muhabbet Kuşu İçin Kafes Seçimi

İdeal muhabbet kuşu bir kuşhane muhafaza edilmelidir, kafesleri sadece iyi yapabilirsiniz. Kafesli muhabbet kuşlarını büyük açık alanlarda muhafaza etmek daha fazla dikkat gerekir. Ve onların kanatlarını germek için her gün izin gerektiren küçük kafeslerden kaçınılmalıdır.

Muhabbet kuşları kafeslerde onları oyalamak için daha fazla insan etkileşimi gerekir. Genellikle şan ve konuşarak size yanıt verirler. Birkaç ilginç oyuncak muhabbet kuşlarının yaşam alanlarında onlar için eğlence olmak adına küçük bir yaşam alanı telafi edecektir.

Muhabbet Kuşu Kafesi Almak İçin Nelere Dikkay Etmek Gereklidir?

Mümkün olduğunca büyük bir kafes seçimi yapınız, sizin tüylü arkadaş dolaşmak için bir sürü alan isteyeceksiniz. Kimse sıkışık koşullarda yaşıyor seviyor bildiğiniz gibi.

Kafesin çubuklar yatay olmalıdır. Bu onun etrafında tırmanmak, böylece sizin muhabbet kuşu kavrama ayakları üzerinde yardımcı olacaktır. Onlara üzerinde kavrama çalıştığında muhabbet kuşu muhtemelen dikey çubuklar aşağıya doğru kaydırın olacaktır.
Muhabet kuşu kafesi insanların bulunduğu ve onunla teması olacak bir odaya konulmalıdır.

[caption id="attachment_2713" align="alignleft" width="474"]muhabbet kuş kafesi kuş kafesi muhabbet[/caption]

Lütfen kuşunuzu odanızda yer ayırken etrafında dolaşan sinekler olamadığı sürece onun için güvenli bir ortam sağlamış oluyorsunuz demektir.

Kafesinizi doğrudan güneş ışığı alan bir yere koymak gerekir. Bunlar muhabbet kuşu sağlığı üzerinde iyi bir etki bırakmaktadır. Bazı sahipleri kolayca konumlandırılmış olan portatif standı üzerine muhabet kuşu kafasini koymak istiyor olabilir.
Sizin muhabbet kuşu kafesi 'de birkaç şartları olması gerekir. Birkaç tünemiş gerekir. Bu yiyecek ve su kaynakları yanında bazı tünekler koymanız gerekir. Ayrıca muhabbet kuşları kadar yüksek olmasını istediğiniz gibi, çoğu zaman kullanmak için kafese yüksek bir yer seçmekten uzak durmalısınız.

Mümkünse birkaç farklı genişlik içinde muhabbet kuşu tünemiş verir. Farklı boyutlardaki tünemiş kullanılabilir olmanız kramp ve diğer ayak problemleri yaşamaması için  kuşunuza yardımcı olacaktır. Küçük meyve ağaç dalları büyük tünemiş yapmakta özgürsünüz.

Kafes içinde bir kaç ilginç oyuncaklar olması gibi bir zorunluluk yoktur olması muhabbet kuşunuz için daha iyidir. Fore muhabbet kuşu depresyona almak ve bazen geç kurtulmak için sert bir alışkanlık olan, tüyleri çekerek başlayacaktır. Bir ayna, merdiven ve salıncak iyi seçenekler ile muhabbet kuşununuzun kafesinde sıkılmaktan kurtamış olursunuz. Muhabbet kuşları asla sıkıntıya gelemez bunun için onları özelle boğmamak için dikkatli olun

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.