25 Mart 2012 Pazar

Güvercin Besleme Gıda Kalitesi

İlk ve en önemlisi, gıda iyi kalitede olmalıdır. İyi kaliteli tahıl düşük nem içeriğine sahip temiz bir tane olduğunu. Yüksek nem ve / veya kirli, tozlu ve bulaşıklı olduğu ile Tahıllar kuru, temiz tane daha mantar ve bakteri mikrop ve zehirlere karşı daha duyarlıdır. Gerçeği ve tahıl mikropları gösteren ve yarış, tüy dökümü, üreme sırasında kuşların performansını etkileyecek olmasıdır. Güvercin yarışları için kullanılan gıda, taze, temiz ve yüksek kalitede olmalıdır.

Basit gerçeği ucuz gıda en iyi gıda hiç olmasıdır.
Çiftçi öncelikle stok yiyecek olarak satılan (su, ısı, dolu vb) tahıl etkilenen hava için çok aşamalı besleme için daha fazla alır. Bazı ürünlerin tüccar, fiyatları düşük tutmak için güvercin meraklılarının bu yiyecek almak, ama puansız hale yem yem besin içeriği yok kalıp ve toksinlere karşı duyarlı olduğunu anlamak için başarısız. Bu kalıplar çok hastalık için yarış ekibi yatkınlık önemli bir sağlık tehlikesi vardır. Düşük kaliteli tahıl sadece gerekli enerji ve rekabet kuş besin ihtiyaçlarını sağlamak için başarısız olur. Sonuç kötü performansı ve sürünün bir hastalıktır.

Günümüzde, tahıl tüccarları mantar, bakteri ve toksinler, temiz gıda sağlamak için büyük bir hizmet örneği sunmaktadırlar. En iyi kuşçular artık yem kalitesi performansı üzerinde önemli bir etkisi var mı anlıyoruz ve onlar kalıp ve toksinlerin serbest garanti "taze çiftlik" güvercin yemi satın alın.  Kültür test tahıl denetimi en iyi yöntemdir. Test gıda mükemmel olmasa da daha sonra yine onunla karıştırma kalıp inhibitörleri (KEP) tarafından, yardım edilebilir. Birçok fanciers depolama sırasında nem etkilerinden bunların karışımları korumak için rutin olarak kalıp inhibitörlerinin kullanımı.

Güvercin daha kalitesiz gıda değil kuru, temiz, az yiyecek yiyor. Bu kendi içinde kirli gıda daha pahalı hale getirir.

Akışının doğru şekilde depolanır ve nem ve kemirgenler korunmalıdır.
Onun kültür-free durumu korumak için ise satın alma sonra tahıl doğru depolama gereklidir. Eğer nem yayınınıza sızmaya izin Eğer küf ve bakteri kontaminasyonu muhtemelen böylece en iyi gıda ile kuş sağlamak için en iyi çabaları tüm bozarak, birbirini takip edecektir. Tahıllarınızın çok kuru ve kültür testleri ise temiz sonra hava geçirmeyen bir davul saklanır ve yerden yüksek olmalıdır. Bu yüksek nem zamanlarında çevredeki hava (örneğin yağmur, dönemlere ve gece saatlerinde yüksek nem oranı ile) nem emici sizin tahıl koruyacaktır. Nemi yüksek Tane bir küf önleyici (en iyi karışık KEP ). Sonra o düşük nem zamanlarında kurumasına ve yüksek nem zamanlarında mühürlü izin açık bir kapak ile saklanır. Kurumaması için karanlık ve hava sirkülasyonu olmaksızın saklandığı nemli tahıl saklanırsa mantar sporlarının aktif olma olasılığı daha yüksektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.