26 Mart 2012 Pazartesi

Goldfish Akvaryum Balığı

Goldfish en popüler tatlı su akvaryum balığı türlerinden biridir Ev akvaryumlar tüm dünyada. Şekil, renk çeşitliliği ve şu anda süs balığı olarak melezlenerek ve üretilen balığı yüzlerce çeşit daha vardır Onlar gelir. , Parlak renk ve fantezi özellikleri ile birleştiğinde, zarif hareketleri, sık sık onları hobisi arasında balık ilk seçim yapar.

Japon balığı değil balık türü bir sürü gerektirir ağır atık üretiminin yapısı nedeniyle yeni başlayanlar için uygun bakım ve onarım . Bir zaman ve bu hassas akvaryum balığı bakmak için çaba taahhüt kuramazsa, genellikle sık sık tanıtılması neden kötü su kalitesi ile sonuçlanacaktır balık hastalığı .

Çoğu insan her zaman akvaryum balığı tutmak nasılsa çok dikkat gerek kalmadan nispeten kolay olduğu yanılgısı var. Goldfish çoğu yoksul olan kasedolması su kalitesi , ve çoğu kez bunlar şişirilmiş olana kadar genellikle non-stop beslenir. Diğerleri sınırlı bir mekanda ve doğru beslenme eksikliği nedeniyle bodur ve kötü durumda, ölüm haline iken Bu genellikle hastalığın konmasına yol açtı.

Goldfish genellikle gelişirler su sıcaklığı yaklaşık 7.5 pH ile 20 22degC kadar. Diğerleri daha çevik Bazı yavaş yüzücüdür. Onlar agresif değildir ve aynı akvaryumda onlarla birlikte ev sahipliği diğer balıklar zarar veremezsiniz. Ancak, ağır atık üretimi ve beslenme çılgınlık nedeniyle, çoğu insan için uygun olarak dikkate akvaryum . Goldfish o gelince telaşlı değildir beslenme ve iyi bakım için, onlar 20 yıla kadar uzun süre yaşayabilir.

Bu bölüm Akvaryum Balık fan Hakkında Her birinden bir katkıdır.
Böyle güzel bir yazı paylaşım için Helen Howard teşekkür eden bir geçmiş deneyimi ve burada bizimle birlikte harika düşünceleri ayrıntıları.

Goldfish pet balık sayısı 1 seçimdir Neden
Onları açık gölet içinde yer almayı tercih bazı hobi varken "Japon balığı çok büyük akvaryumlar tutulur. Tutulması ve Japon balığının değişik ırk toplama heyecan verici bir geçmiş zaman seçim için farklı renkler ile çok çeşitleri vardır sadece nedeniyle fakat, aynı tür arasında, daha da varyasyonlar olabilir.

Özellikle Japonlar balığı büyümeye izliyor, onların çoğu zaman geçirdim ve denemeler ve hataları artı deneyimi ile, onların amacı mükemmellik rakipsiz bir numune üretmektir. Lionhead, örneğin çok değişken olabilir benzersiz headgrowth vardır ve birbirlerine bireysel akvaryum balığı ve aslında aynı bakacağız tek değil bir japon balığı arasında değişmektedir. Yıllar boyunca, ciddi ve benim gibi hobisi taahhüt, bulabildiği en güzel ve iyi gelişmiş goldfish toplamaya yönelik bir önem vermektedir.

Benim Evcil izlemek günlük aktivitelerini izlemek çok rahatlatıcı ve eğlenceli olabilir ile ilgili gidin. Eğer tankı yerleştirilen yeni tesislerin bir grup var ve bu yüzden sadece sizin normal beslenme programı özledim olursanız, eve gel ve tüm yaprakları küçük parçalara doğranmış ve yırtık olduğunu bulmak için şok olacaktır. Eğer onlara düşkün büyüdükçe, sonunda onlar yaptıklarından dolayı affet, çünkü çok fazla endişelenmeyin. :)

Genç Toplama ve balık yetiştiriciliği de ben birkaç yıl sırtlarını sahibi benim Lionhead yumurtaları bulundu ilk zamanı hatırlıyorum ve sonra gelen bebek akvaryum balığı olduğunu ambar görerek içeri yer almak için başka bir heyecan verici bir şeydir. Tabii o zamanlar ben çok tecrübe veya akvaryum balığı tutmak hakkında bilgi sahibi olur ve hepsi kaybetme sona erdi, ancak öğrenme yoluyla, nihayet sebat yok.

ranchu goldfish toplama 8 Lionhead goldfish 2 nesiller, 4 ranchus, 3 Jikin (ben özellikle Japonya'dan satın olan), pearlscale bir çift ve 1 Oranda bugün ben gurur ebeveyn. Hatta bugüne kadar, ben hala onu her anın tadını çıkarın bu kez zevk verebilir. Burada bizimle paylaşabileceğiniz şekilde fishkeeping hakkında pek çok makale üretmek için teşekkürler. "

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.