24 Mart 2012 Cumartesi

Kanarya Kuşu Kafesine Yer Seçimi

Kanarya kafesinin kuş tutmak için sadece bir yer daha fazlasıdır. Sizin evinizde kendiniz için rahat nefes alınabilen ve hareket etmek adına nasıl iyi bir odaya ihtiyacınız varsa sizin kanarya da aynı özelliklerde tahat bir ortam istemektedir doğal olarak. Lütfen kanarya refahını için en önemli şeylerden biri onun kafestir. Aklınızda tutmanız gereken, özellikle üç şey vardır.

Öncelikle kanarya oynamak için kafesin rahat olduğundan emin olun. Dikkat edin ...

Kanarya Kafesinin Büyüklüğü ve Şekli.

Yukarıda belirtildiği gibi, kanarya "nefes ve hareket ve streç odaya" ihtiyacı vardır. Eğer kafesiniz diğer evcil kuşlar için se lütfen kanarya için doğru olan bir kanarya kafes temin ediniz. Farklı kuşlar kafesleri ile ilgili farklı ihtiyaçları olduğundan emin olun. Kanarya kuşu bakmadan evvel hepimizin yapmış olduğu yanlışlık buradadır. İyi bir kanarya kafesinin şekli ve boyuları vardır bu standart boyutta kanarya kafesi ile ilgili yazımızı sitemiz üzerinden alabilirsiniz. bir yeri vardır.

Kanarya Kuş Kafesinize Yer Seçimi

Her zaman için kanarya kafesinizi yerleştirmil olduğunuz noktanın iyi bir konumda olduğuna emin olun. Evinizde bazı alanları da kanarya ve diğerleri sadece düpedüz rahatsız edici olabilir ve kanaryanız için ölüm tuzakları olabilir. Pencere ve Cam Kenarları, örneğin, sıcak bir gün ya da bir serin günde kötü olabilir. İnsanlar korkunç kimyasallar ve kanarya için ölümcül olabilir evdeki bu tür diğer öğeler her türlüsü olabilir. Kafes dışında yerleştirilmesi güzel bir gün gerçek bir nimet olabilir ama o da ani bir felaket anlamına gelebilir. En önemliside kanarya kuş kafesinizin güvenli bir yer sağlamaktır. Kanaryanızın güvenliği önemlidir.

Mobilyalar ve Aksesuarlar

Tıpkı diğer herhangi bir hayvan gibi, bir kanarya hayatı daha rahat hale getirecek belirli aksesuarları gerektirir. Herşeyden önce iyi güvenli gıda yemekleri için kaplara ve suluklarla ihtiyacı vardır. Nemi emer ve bir çanak kullanarak bakteri büyümesini teşvik etmek ve bakteri sağlık sorunları her türlü kullanımı ... yemekleri sağ malzemelerden yapılmış neden olacaktır. Sizin kanarya kafesine iyi tünemiş bir çift gerekir. Lütfen kanarya ayakları ile sağlıklı tutmak için stil, boyut ve malzeme olmasına dikkat ediniz. Kanaryalar hatta bu yüzden bir çeşit faydalı olacak bir oyuncak ile eğlenmesi onu neşeli ve keyifli kılmak adına yardımcı obje alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.