25 Mart 2012 Pazar

Muhabbet Kuşu Cinsiyet Seçimi

Bir muhabbet kuşu cinsiyet seçimi zor değildir ve kolaylıkla burun (Cere) yoluyla yapılabilir. Senin olgun muhabbet kuşu kahverengi bir burnu varsa o zaman bir bayan dişi demektir. Lütfen olgun muhabbet kuşu mavi bir burnu var ise, o zaman erkek demektir. Bazen daha erken; akılda muhabbet kuşu burnu 8 ay civarında boyama değişecektir. Tüm pembe ceres çünkü genç bir muhabbet kuşu, cinsiyet tayini zor olabilir. Aşağıdaki çizelge farklı cere renkleri ile iki yetişkin muhabbet gösterir.

Onların Davranış sayesinde Papağanlar ve Muhabbet Kuşu Cinsiyet Siçimi

Eğer muhabbet kuşunun cinsiyeti belirlemek için hevesli iseniz burada yardımcı olabilecek bazı davranış özellikleri vardır. Bazen muhabbet kuşu bir şekilde hareket edebilir ve bu sizin kuş seks hakkında yanlış kavramları verebilir, çünkü bu kesin bir yol olmadığını unutmayın. Eğer muhabbet kuşu cinsiyeti bilmenin en doğru ve güvenilir bir şekilde DNA testi geçer. Kitleri uygun fiyatlı ve sonuçları seçtiğiniz şirketi göre birkaç hafta veya gün içinde iade edilecektir.

 



 

Erkekler: Bir erkek muhabbet kuşu olacaktır bob başını sık sık söylüyor ve tüneğinde ileri geri hareket ederken. Bu onların çiftleşme dansı ve pek çok genç erkek bu davranışı uygulayacaksınız.

Dişi: Bir dişi muhabbet kuşu az şarkı söyleyecek ya da erkek gibi vokal varyasyon yapamazsınız. Bunun yerine, çok yüksek sesle cips ve çağrılar yapacak, çok nadir de şarkı söyleyecek. Bir dişi muhabbet kuşu sahiplerinin veya diğer kuşlar doğru emretmeyi haline tarafından toprak olmanın belirtileri gösterebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.