17 Aralık 2012 Pazartesi

Sizin için Uygun bir Pet Kuş mu?

Evinizde bir evcil hayvan kuş ya da papağan getirmek için karar vermeden önce, papağan alıyorsanız öncelikle emin olmanız gerekenler.


Eğer ilk hayvan kuş almak için karar vermeden önce, yapmanız gereken çok araştırma var. Bir papağan veya pet kuş Başlarken bir kedi veya köpek almak çok farklıdır. Papağanlar ve kuşlar, genel olarak, çok daha uzun kedi ve köpeklerden daha canlı. Onlar da gıda ve çevresel değişikliklere karşı çok hassastır. Bir papağan alarak bir yaşam boyu bağlılık olduğunu. Bir evcil hayvan kuş sizin için doğru olup olmadığını Peki nasıl biliyor musunuz?


Papağan ve Pet Kuş Yemek Ahlak

Onlar sessiz ve temiz pet olacağını düşünüyorum çünkü birçok kişi onların çocukları için bir papağan ya da evcil hayvan kuş satın alma hatasına düşer. Yanlış - papağan ve evcil kuşlar sadece yüksek değil, herkesin bildiği gibi dağınık. Hatta küçük kuşlar, kanarya gibi, muhabbet kuşları (genellikle parakeets olarak anılacaktır) ve cockatiels küçük bir oda veya daire içinde büyük bir sorun haline gelebilir.



Bütün kuşlar katın üzerine, nihayetinde, kendi çanak onların yiyecek atmak için bir eğilim var ve. Boş tohum kabukları hatta küçük kuşlar ile bir zorunluluk vakumlama günlük yapım, çok hızlı bir şekilde kuş kafesi çevresindeki yığmak olabilir.

Papağan ve Pet Kuş Zaman Gereksinimleri

Bir evcil hayvan kuş vardı hiç varsa, bir kuş sahibi balık sahibi benzer olduğunu düşünebilir, ama yanlış olur. Papağanlar ve evcil kuşlar bire-bir etkileşim büyük bir mutlu ve sağlıklı kalmasını gerektirir. Pet kuşlar çok zeki olduklarından ve akıllarını aktif tutmak için uyarılması gerekmektedir. Bir sıkılmış papağan sahipleri için sorun bir çok neden olabilir. Çok sıkılıyorum Papağanlar ve pet kuşların tüyleri veya hatta kendini sakatlamak koparmak, ısırmak, bağırmaya başlayabilir.

Bir Papağan veya Pet Bird Maliyetleri

Sağlıklı bir hayvan kuş ya da papağan tutulması zaman önemli bir miktar değil, aynı zamanda para yeraldığını sadece gerektirir. Tüm veterinerler kuşlar incelemek için nitelikli, böylece ziyaret başına çok daha fazla mal olabilir özel eğitimli kuş veteriner aramak zorundasın. Papağanlar ve evcil kuşlar aynı zamanda oyuncak ve özel UV ışık bol sağlıklı kalmasını gerektirir. Buna ek olarak, papağan birçok türü yiyecek maliyeti ekleyerek, özel bir diyet gerektirir.

Sonuçta, en evcil hayvan kuş ve papağan sahipleri tüm sıkı çalışma ve bir kuş sahibi olmanın getirdiği masraflar rağmen, dünyanın daha iyi bir hayvan olduğunu, söyleyecektir. Ancak, satın almak veya bir kuş kabul ettiğinde size alıyorsanız bilmek önemlidir. Her evcil hayvan kuş hak "sonsuza kadar ev," böylece eve bir hayvan kuş ya da papağan getirmek önce hazır olduğundan emin olun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.