17 Temmuz 2011 Pazar

Kanarya Satılık Ilanlar

Kanarya beslemeye karar verdiyseniz, öncelikli olarak kanarya seçiminizi doğru yapmanız gerekmektedir. Sağlıklı kanarya, duruşundan, kanarya sesi ile ötüşünden, ve parlak renginden kanaryanın sağlıklı olduğu anlaşılır. Kanarya sağlıksız ve hasta ise kanarya sesleri kanaryanın hasta olduğunu göstermektedir.

Kendinize kanarya satın alıken acele etmeyin. Satılık kanarya almak için evvela satılık kanarya kafeslerini bolca geziniz. Bilindiği gibi satılık kanarya ilanları veren bircok siteler vardır. Sizlerde satılık kanarya ilanlarına bakarak kendinize en uygun kanaryayı, site üzerinden kanarya resimleri ni inceleyerek kanaryanın sağlıklı olup olmadığını anlayabilirsiniz. Web sitelerinde satılan kanaryalar sizler tarafından ilk olarak sadece görsel olarak resımlerınden görebilirsiniz. Iyi bir kanarya kuşu evvela kanarya sesi ile belli olur, kanarya sesi dinle yöntemi ile kanaryanın ne kadar iyi bir kuş olduğunu anlayabiliriz. Kanarya bakımı sahibi tarafından herzaman özenli şekilde bakıldığı için satılık kanaryalar bakıcıları tarafından kanarya fiyatı belirlenmektedir.

Kanarya satanlar kuşlarını genelde ya dernek mezatlarında yada arkadaşlarının tavsiyeleri ile satmaktadırlar. Kanarya fuarlarında satılan kanaryalar, satılık kanarya kafes lerinde kanarya derneklerinden aldıkları yerlerde satmaktadırlar. Kanarya satın aldıktan sonra kanaryayı kafesinde dinlemek, kanarya sesi, kanarya sesleri kişiye vermiş olduğu huzur hiçbirşeye değişilmez.

Sizlerde kanarya sesi dinlemek için illaki kanarya satın almanıza gerek yok. Sitemizde bulunan kanarya seslerini bilgisayarınıza indirerek kanarya satın almış gibi kanarya seslerini dinleyebilirsiniz. Tabiki gercek kanarya sesi dinlemek gibisi de yok bunuda dipnot olarak belirtmek isterim.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.