30 Eylül 2012 Pazar

Evcil Hayvan Kümes Kremi

Son zamanlarda, ben kuş alışveriş ve Ulusal şovlar kazanırsa yerel güvercin yetiştiricisi MannaPro tarafından Tavukçuluk Kremi kullandığını öğrendim. Bu beni çok etkiledi ve hemen bunu benim kanaryalar için ne yapardınız merak başladı. Bu ürün, özel kuş vitamin fiyat karşılaştırmak performans ve sergi için ve 7,95 $ gerçek bir pazarlık gibi görünüyor azından durumu kuşlar için tasarlanmıştır. Madde listesi

22 Eylül 2012 Cumartesi

Sizin için kuşçuluk nedir?

Çoğu kuş severler zaten hayvan yetiştiriciliği tutarak kuşların bir uygulama olduğunu biliyor olabilirsiniz. Terim sadece kuş tutma bakın, ancak bu gibi bununla ilgili çeşitli uygulamalar, gelmez kuş yetiştiriciliği , ve genellikle bu uygulamalar çevreleyen alt-kültür.
Ayrıca bu kuşların uzun ömürlü sağlamak için oluşturulan onların çeşitli doğal yaşam ve halkı

Pet Kuş - Muhabbet Kuşları

Muhabbet kuşları, onlarca yıldır olan, son derece popüler küçük kuşlardır. Farklı renkler yeşil, beyaz, mavi, sarı ve karışımları dahil; Pek çok farklı renk gelir.

Onlar küçük olmalarına rağmen, en az iki farklı meyve çeşitleri her gün sebze üç farklı çeşit ve pelet ve tohum karışımı beslenmelidir. Muhabbet kuşları, nispeten iyi konuşmacılar, ve uzun bir süre

Satılık Papağan Kafesi

Satılık iyi Papağan Kuş Kafesi Nasıl Bulunur? Büyük bir papağan varsa, bunu kuş kafesleri gelince onların ihtiyaçları olduğunu biliyoruz. Satılık doğru papağan kafesi üzerinden gelen bir zorunluluk Papağanlar çok büyük kuşlar ve onların mutluluğu tatmin edecek uygun bir yaşam gerekir.

Papağan kafesleri arkadaşın rahat ve mutlu hissedeceksiniz böylece dev, kırılmaz

Ahşap kuş kafesi alışveriş rehberi

En kısa sürede size evde bir evcil hayvan kuş getirmeye karar verdik gibi, aynı zamanda güvenli ve rahat hissediyor hangi kuş için uygun bir ev düşünmek şarttır. Ayrıca eklenen bakımı için kafes kapakları ve tohum korumaları ağırlayacak büyük bir kafes gerekir. Kuş kafesleri malzemelerin çeşitli mevcuttur

21 Eylül 2012 Cuma

Tepeli Güvercin Türleri

Tepeli Güvercin Avustralya anakara bir yerli. Kuş ereksiyon kret ile Avustralya'da iki güvercin türlerinden biri, Crested Pigeon (12 ila 13,6 inç) ile karşılaştırıldığında (8 ila 10 inç) daha küçüktür. Spinifex Güvercin olmanın diğer bir. Tepeli Güvercin kanatları siyah şerit ve bronz tinges ile renk ağırlıklı olarak gri ve birincil tüyler kahverengi, mavi, mor ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Kret kuş başı üstüne ince tüylü siyah diken. Göz çevresindeki parlak

Güvercinler İçin Quik Jel

Quikgel hasta kuşlar için bir enerji anında ve uzun süreli bir kaynak sağlar ve aynı zamanda bu tür yetiştirme gibi kritik zamanlarda kullanılır. Quikjel yardım dezenfekte nitelikleri enfeksiyonun yayılmasına karşı korur.
Quikgel Ayrıca vitamin ve dezenfektan maddeler içeren yüksek enerjili acil jel. Bu hastalıktan kurtarma hızlandırmak ve kültür testlerinin sonuçlarını beklerken geçici kötüleşen bir enfeksiyonu önlemek için kullanılır. Çok hasta kuşlarla kırpma iğne besleme gerekebilir.

Güvercin Süper Sağlık Ürünleri

Sağlık ürünleri yetiştiriciliği, genç kuş geliştirme, tüy dökümü ve rekabet Stresli zamanlarda iyi bir sağlık için her şartı ile ırk, gösteri ve kıymalı et güvercinler sağlamak için geliştirilmiştir.Dr Marshall meraklısı teşvik ve teşvik doğal sağlık ve böylece ilaçların kullanımını en aza indirmek için Güvercin Sağlık Ürünleri geliştirmiştir.

Güvercin Sağlığı Kitabı

Dr Marshall son kitabı "Güvercin Sağlığı" Carlingford Hayvan Hastanesi edinilebilir. Bu merakla beklenen kitap 160 sayfa uzunluğunda ve bir yarış kazanmış ekip geliştirmek ve korumak için gerekli bilgi ile güvercin meraklılarının güçlendirmek için dizayn edilmiştir. Bir güvercin yarış pratik bileşenleri kapsamlı bölüm yanı sıra güvercin takvimi diğer tüm aşamaları hakkında ayrıntılı bilgi içermektedir. Güvercin hastalıkları tartışılmıştır ve uygun tedavi stratejileri açıkça her hastalık için özetlenmiştir. "Güvercin Sağlığı" kitabı tüm güvercin kuşçular için bir

Fantazi ve Gösteri Güvercinleri

Fantezi güvercin ırkları (150 yıl) nispeten genç yarış güvercin daha zaman çok daha uzun bir süre (6 veya 7 yüzyıllar) üzerinde geliştirilmiş olsa da, onlar daha zor sağlık sorunları yaşamaya eğilimlidir.


Her yıl genetik zayıf kuşlar yarış sezonu sırasında netleştirilmiştir çünkü genellikle yarış güvercin hastalık doğal direnç daha büyük bir derecesi var. Yarış doğal bir direniş biçimi ("en uygun olanın hayatta kalması") gibi davranır. Orada hiçbir fantezi ırkları doğal seleksiyon gibi form ve bu ırkların kuşçular kendilerinin karar ve içgüdüleri günümüze ulaşmıştır. Yüzyıllar boyunca kuşçular hasta kuşlar itlaf ettiler ve sadece hardy stoktan yetiştirilen ve bazı fantezi ırkları belirli hastalıklar için doğal direnci çok güçlü bir derecesine sahip.

Güvercin Yarış Sporu ve Hobi

Safkan yarış güvercin dünya çapında iki milyondan fazla kuşçular tarafından zevk güvercin yarış sporun heyecanını ve meydan okuma ile tüm hızlı yarış hayvandır.


Avustralya'da, özel meraklılarının binlerce 50 1200 kilometre her yıl değişen mesafeler yarışlara.

Yarışma için güvercin yarış ekibinin hazırlanması, yüzme, koşu, bisiklet veya sporcuların herhangi bir diğer takım, bir futbol daha farklı değildir. Sağlık ve fitness aynı ilkeler bunlar yarış hayvan veya insan sporcular dahil olup bütün bu atletik disiplinleri için geçerlidir.

Pet Balık

ORTAK ADI: Tropikal Balık. Forexample Angel Fish, Neon Tetras ve Kongo Tetras gibi birçok türleri,

BİLİMSEL ADI: Birçok tür Pterophyllum scalare, Paracheirodon innesi ve Micralestes interruptus gibi

DAĞITIM: Başlangıçta tropikal Güney Amerika'da, Africanand Güney Doğu Asya, ancak günümüzde birçok cins tutsak

HABİTAT: Göller ve nehirler

YETİŞKİN BOYUT: 3-35 cm (1Vs-14)

Akvaryum Canlı Bitkiler

Eğer katı dekorasyonu yükledikten sonra, çakıl filtrasyon sistemi çalışma altında bir kaç gün için rahatsız akvaryum bırakın. Bu süre yararlı aerobik bakteri çakıl ve netleşmeye su geliştirmek için izin verecektir. Sıcaklık bir göz atın ve bir derece veya ikiden fazla dalgalanabileceği olmadığını görüyoruz.


Işık ve pompa iyi çalışıyor ve bu kabarcıklar yükselme tüpü dışarı akan ve hava taş olduğunu kontrol edin. Bu süre sonra, su bitkileri tanıtmak başlayabilirsiniz.

Bitkiler bir akvaryum çok cazip bir parçası olabilir ama onlar için önemli değildir balıklar sağlık . Bitki günah akvaryum olması için başlıca nedenleri gizlemek için bir yere balık vermek ve aynı zamanda oksijen tankı temin edeceğidir.

Akvaryum Aydınlatma Işıklandırma

Akvaryum bir kukuleta ile kaplı olacak varsayarsak, aydınlatma en uygun yöntem floresan tüpler ile. Akvaryumlar için uygun Tüpler çok hane olanlar aynıdır ve çeşitli boyutlarda mevcuttur.


Bir floresan tüp tankı tam olarak aynı uzunlukta almayın; her zaman aşağı böylece kaputun içine uyacak sonraki boyutunu almak. Sen balık ve bitkilerin yanı sıra, 'soğuk' Gün ışığından daha nötr bir ışık veren dengeli bir tüplerinde kırmızı renkleri geliştirmek olanlar dahil tüpler çeşitli türleri ile akvaryum görünümünü değiştirebilirsiniz.

Akvaryum Balık Bakımı İpuçları

Pet balık sadece evinizin güzelliğini artırmak değil, aynı zamanda özellikle son dönemde ideal arkadaşı olmayacak. Akvaryumdaki balık irili ufaklı güzelleştirilmesi ortak ev eşyaları vardır.


Uygun olmadığını Güzel renkli balık daha cazip bakacağız hayvan bakımı onlar için alınır. Aşağıdaki balık bakımı ipuçları minyatür bir sucul yaşam renkli balık sergileyen Akvaryumun bakımını net bir fikir almak için yardımcı olacaktır.

Ahşap Kuş Evi

Günümüzde, insanlar kuşlar sevmen için bir modaya uygun ve şık bir ev satın almak için seviyorum. Ahşap kuşevi ile ustaca harmanlanmış alınabilir ya da kalın kontrast durabiliriz. Kuşevleri birçok farklı temalar ve stiller mevcuttur.


Senin evde beslenen hayvan kuş için en güzel ve çekici kafesleri Bazı ahşap kuş evi şeklinde gelir. Bu ahşap kuş evi meşe, çam, kiraz ve akçaağaç gibi ahşap yapılabilir.

Hatta ahşap kuş evi, tüm bu avantajları ile, ahşap kuş evi satın almadan önce dikkat edilmesi gereken bir şey var.

Kırmızı Kanarya

Kırmızı Kanarya kanaryalar arasında popüler cins biridir. Kırmızı kanarya ayrıca adı kırmızı faktörlü kanarya ile bilinir. Kırmızı faktörü kanarya onun renkli tüyleri sonra adlandırılır.


Kırmızı kanarya rengine yenilik yerine şarkı için yetiştirilmektedir. O da gösteriş sevenler olarak bir evcil hayvan isteyen hayvan sahibi tarafından tutulması ve zevk. Kırmızı kanarya kuş tutmak için, aktif cesur ve çok kolaydır.

Kanarya Ürün ve Besinleri

Günümüzün yoğun dünyasında, kanarya birçok insan için ideal bir yol arkadaşı olun. Kanarya kuşları, aktif güzel, neşeli ve nefis güzel şarkı var! Kanarya evcil kuşlar renkli ve hoş bir kişiliğe sahip.


Günün sonunda sinirlerinizi çözülmeye oldukça kanarya şarkı yenebilir bir şey yok.

Bir evcil hayvan olarak kanarya tuttuğunuz zaman, size güzel ve güzel kuş dikkat çekmek için gerekli kanarya ürünü olmalıdır. Kanarya ürünleri şeyler ya da mutlu ve sağlıklı kalmak için kuş tarafından gerekli aksesuarları bulunmaktadır. Yani, bu yazıda gerekli kanarya ürünleri inceleyeceğiz.

Pet Kuş Kanaryalar

Kanaryalar en çarpıcı ve güzel şarkı kuşlar. Onlar yüzlerce yıl fazla evcil vardır. Başlangıçta, bu sıkıcı yeşilimsi gri kuşlar Kanarya Adaları idi. Günümüzde kanarya renk, şekil, boyut ve şarkı stilleri geniş bir yelpazede gelir.


Nispeten, bu modern haneler için ideal bir evcil hayvan olarak kanarya yapar. Evcil hayvan olarak kanarya tutarken her hayvan sahibinin aklına gelen genel soru bazılarıdır takiben, bu yüzden bize bu makalede bazıları konuşalım.

Pet Kuş Taşıyıcıları

Eğer gün veya birkaç hafta için bir yolculuk almak zorunda olduğunda bazı kimse kuşlar üzerinde izlemek mümkün olmadan, ne yapardın?


Günümüzde, istediğiniz yerde sizinle hiç kuş kafesi getirmek ya da almak mümkündür. Sizin tüylü arkadaş uzun yolculuk boyunca iyi bir arkadaşlık yapacak. Kuş taşıyıcılar sizinle kuş taşımak için idealdir.

Bir seyahat kuş taşıyıcı bir kuş sahibi için vazgeçilmez bir pet kuş aksesuarı gerekir. Böyle araba gezileri, yol gezileri ya da uçakla seyahat gibi herhangi bir gezi, sizin kuş seyahat için rahat ve güvenli bir yola ihtiyacı vardır.

Pet Kuş Aksesuarları

Pet Kuşlar, yeryüzünde en güzel ve neşeli hayvanlar büyük. Kuşlar çevreye hoş ve güzel şekiller ve renkler güzel olun.


Insanlar olmak, biz kuşlar karşı sevgi ve şefkat için ayrı bir köşe, vb düşünün hayvanlar, oynamak için herhangi bir oyuncak olmadan oturma odasında etrafında merak çocuğunuzun var. Bu kuşlar için aynıdır - onlar herhangi bir aksesuar olmadan geçersiz hissediyorum. Garip geliyor mu? Çocuklarınızın oyuncakları ile oynamak istiyorum gibi Yine de, evet, kuşlar da aksesuarları gerekir!

Güverçin Bakıcılığı

Güvercin yaklaşık 200 çeşidi vardır. Bazı yapamam Bazı iyi uçabilirsiniz. Her bir çeşitlilik de renk açısından birbirinden farklıdır. Olursa olsun cins türü güvercinler krallar gibi yoksul köylüler, eski yanı sıra genç tarafından evcil hayvan olarak tutulmuştur.


Bu kuşlar tünek ve genellikle tüneyen için düz bir yer tercih etmek istiyorum. Evinizde bir güvercin kafes iseniz Yani, tüneyen bol kapsamı ile büyük bir kafes kuş sağlayarak düzgün güvercin bakım emin olun.

20 Eylül 2012 Perşembe

Lepistes, Plati, Molly, ve Kılıç kuyruk Balık Bakımı

Topluluk akvaryum canlı doğuranların sadece renkli, ama üremek için kolay değildir. Bebek balık yetişkinlere büyümeye izlemek evde akvaryum yepyeni bir boyut katıyor.


Lepistesler, platiler, Mollies ve kılıçkuyruk akvaryum hobisi sık haline gelmiştir. Bu balıklar, bakımı kolay olan parlak renkli, ve üremek için kolaydır. İşte biz de kendi çoluk bakımı nasıl olarak, bu balık bakımı nasıl bakacağız.

Rutin Akvaryum Bakım Nasıl Gerçekleştirilir

Hiç hoş bir angarya olsa, akvaryumlar düzenli bakım gerekir. Su değişimi mutlu, balık tutmak ve balık tankında çıkan sorunları önlemek.


Akvaryum sahipleri en nefret ettiğim iki şey balık öldüğünde, ve balık tankı temizlemek zorunda. Ancak, su değişimi ve diğer bakım işlemleri ölen balıklar önlemek. Ayrıca, daha düzenli bakım bu tank temiz tutmak için her bir bakım oturum sırasında alacak daha az zaman, bir akvaryum üzerinde gerçekleştirilir.

Tatlı su Akvaryum Satın Almak

Siz sadece zevk rahatlatıcı için gelişmiş bir tatlı su akvaryumu kurmak için bilmeniz gereken en önemli bir kaç temel öğeler ve akvaryum malzemeleri.


Bir tatlı su akvaryum satın aldığınızda, size aklınızda tutmanız gereken en önemli iki şey tutmak istediğiniz balık türü ve miktarı vardır.

Tatlı su balıkları tutmak için başparmak sert ve hızlı bir kural her zaman "balık 1 inç başına 1 galon suya." Olmuştur Bu küçük balık büyük miktarlarda için iyi iş gibi görünüyor. Neredeyse herkes bir 10 galon akvaryum on 1-inç balık tutmak hakkında şikayet ediyorum, ama büyük balıklar için o kadar iyi çalışmıyor. Örneğin, birkaç kişi bir 6 galon akvaryum evine bir 6-inç balık uygun olduğunu düşünürdüm.

Dünyanın En Pahalı Akvaryum Balıkları

Akvaryum balıkları genellikle ucuz bir hayvan olması dolayısı ile seçenek olarak tercih edilirledir fakat şimdi inanılmaz fiyat örnekleri sizleri fazlası ile şaşırtacak cins akvaryum balık fiyatları.


Bu suyun üstünde ters yüzen Yeni satın aldığınız pet bulmak için üzücü olabilir iken, bu inanılmaz pahalı balıkların yeni sahipleri tarafından deneyimli olacak ek travma hayal. En pahalı balık çoğu üretilen ve mükemmel bir hayvan üretiminde sıklıkla kültürel nedenlerle yüksek saygısı, tutulur bir tutku ve bir iş, ve balık hem de Uzak Doğu, işlem görmektedir.

Akvaryum çizikleri önlemek için ipuçlar

Akvaryum ev ya da iş sanat eserleri haline gelebilir. Çizikleri önleyen ve işaretleri oyalayarak sanat bu eserlerde koruyun.


Bu tanklar görüntülemek için söz konusu olduğunda akvaryumlarda Nicks ve çizikler, çirkin olabilir. Geniş akvaryumlar için yüzlerce hatta binlerce dolar ödeyerek onlar bile daha sıkıntılı olabilir. Ne yazık ki, çizikler ortak bir olay ve balık tutulması ve gerçekliğin bir parçasıdır. Ama büyük ölçüde akvaryum için yapılan yüzeysel hasar azaltmak için alabileceğiniz küçük tedbirler vardır. Fotoğrafın mükemmel cam veya akrilik korumak için yeni bir akvaryum ile aşağıdaki ipuçlarını uygulayın.

Neden Akvaryum Balık aniden kayboluyor biliyormusunuz?

Bir kez ya da başka bir anda, tüm akvaryumcular kendi tank tamamen kaybolan bir balık yaşar, ama onlar nereye gidiyor? İşte bazı olası cevaplar vardır.


Sen, yeni bir balık satın yirmi dakika boyunca akvaryumdaki torbaya yerleştirilir ve daha sonra onların yeni ev içine balık yayımlandı. Her şey yeni satın diğer akvaryum sakinleri ile tıkırında geçinmek gibi, iyi görünüyor. Sonra bir gün, balık iz bırakmadan, gitti. Onun tankın üstünde yüzer, ne değildir bu filtrenin emme borusu sıkışmış. Balık sadece kayboldu. Bu başınıza geldi? Balık nereye gittiğini merak ediyorsunuz? En imkânlarını araştırmak edelim.
Blogger tarafından desteklenmektedir.